Νέα πρόσκληση για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου – Επιμένει στην τηλεδιάσκεψη ο Φώτης Μαυρομμάτης

Newsroom
30/11/2022 12:52
 
 
 

 

Νέα πρόσκληση, επανάληψη της προηγούμενης, για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, εξέδωσε ο πρόεδρός του Φώτης Μαυρομμάτης που επιμένει σε συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου (παρατάξεις και ανεξάρτητοι), δεν συμμετείχαν στη συνεδρίαση, διαμαρτυρόμενοι για τις μη δια ζώσης συνεδριάσεις.

Όπως είπε ο κ. Μαυρομμάτης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη και εάν και πάλι δε θα υπάρξει απαρτία στο δημοτικό συμβούλιο, τη Δευτέρα, θα επιμείνει και σε τρίτη επανάληψη της πρόσκλησης με τηλεδιάσκεψη και σε περίπτωση πάλι μη απαρτίας θα εφαρμοστεί η νομοθεσία για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με το 1/3 των παρόντων δημοτικών συμβούλων, δηλαδή αυτών (των 11) της δημοτικής αρχής.

Η πρόσκληση που εκδόθηκε σήμερα καλεί σε συνεδρίαση την προσεχή Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, στις 19:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Η πρόσκληση

 

(Visited 128 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.