Νάξος: Αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού το δημοτικό συμβούλιο για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής

Newsroom
07/12/2022 01:26
 
 
 

 

Αναβάλλεται και πάλι, αυτή τη φορά λόγω της νόσησης με κορωνοϊό του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανού, η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον 3ετή απολογισμό της δημοτικής αρχής.

Η συνεδρίαση, όπως είπε στο naxostimes.gr ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομμάτης, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα.

Να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που θα αναβληθεί η συνεδρίαση για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 23 Νοεμβρίου 2022 και αναβλήθηκε λόγω πένθους και αύριο θα αναβληθεί λόγω της νόσησης του δημάρχου με κορωνοϊό.

Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική συνεδρίαση που δεν θα γίνει για δύο συνεχόμενες φορές αφού και η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου επίσης έχει ματαιωθεί δύο φορές το τελευταίο διάστημα.

Να σημειώσουμε ότι -εάν καλώς εχόντων των πραγμάτων η ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη-, θα γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τα τελευταία τρία χρόνια (από 01-09-2019 έως 31-08-2022).

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» στο δημαρχείο.

Η γνωστοποίηση που εξέδωσε σήμερα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομμάτης για τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής ειδικής συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου
Νάξου και Μικρών Κυκλάδων:

 

 

(Visited 384 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*