Νάξος: Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το φωτογραφικό εργαστήριο για εφήβους Naxos Photo Lab

»
Newsroom
08/12/2022 02:25
 
 
 

 

Συνεχίζεται το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το φωτογραφικό εργαστήριο για τους εφήβους της Νάξου Naxos Photo Lab, που αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία της επιχειρηματία τουρισμού Μαρίας Πολυκρέτη.

Μετά την επιτυχία του πρώτου εργαστηρίου που πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Νοεμβρίου με σημαντική συμμετοχή παιδιών, τα εργαστήρια συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο με τον βραβευμένο φωτογράφο Γιάννη Κολεσίδη ο οποίος έχει τιμηθεί για το έργο του με διεθνείς διακρίσεις και έχει συνεργαστεί με διεθνή Μέσα Ενημέρωσης όπως τους New York Times, Guardian, Paris Match, Time Magazine, Stern.

Η νέα συνάντηση των εφήβων με το Γιάννη Κολεσίδη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 3:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Astir of Naxos».

Το πρώτο Naxos Photo Lamp και οι επιδόσεις των μαθητών στη φωτογραφία έγινε θέμα σε μεγάλα ΜΜΕ της χώρας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Athens Photo World και της πολύ έμπειρης και καταξιωμένης ομάδας συνεργατών του.

Η σειρά εργαστηρίων απευθύνεται στους μικρούς Ναξιώτες ηλικίας 13-18 ετών και θα πραγματοποιείται ένα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα, έως και τον Απρίλιο του 2023.

Οι φωτογράφοι του Athens Photo World θα επισκεφθούν τη Νάξο και θα αναλάβουν να μυήσουν τα παιδιά στην τέχνη της φωτογραφίας με μια ιδιαίτερη προσέγγιση και διασκεδαστικό τρόπο. Με την καθοδήγησή τους, οι νέες και οι νέοι φωτογράφοι θα εκπαιδευτούν στην προσέγγιση του τοπίου, των ανθρώπων, των καθημερινών σκηνών και οποιουδήποτε άλλου θέματος τους προκαλεί περιέργεια, ενδιαφέρον ή ευχαρίστηση.

Στόχος της δράσης είναι τα νέα παιδιά να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις για μια καθημερινή τους ενασχόληση, αλλά ταυτόχρονα και η φωτογραφική αποτύπωση του τόπου και της ζωής του νησιού μέσα από τη φρέσκια ματιά τους. (Περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ)

Στο τέλος του εξάμηνου εργαστηρίου, οι καλύτερες και πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες των παιδιών θα συμπεριληφθούν στην έκθεση που θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2023 πρώτα στην Αθήνα και στη συνέχεια στη Νάξο.

Οι ημερομηνίες των επόμενων workshops είναι:

10 – 11 Δεκεμβρίου 2022
7 – 8 Ιανουαρίου 2023
25 – 26 Φεβρουαρίου 2023
25 – 26 Μαρτίου 2023
8 – 9 Απριλίου 2023

(Visited 267 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*