Τι …έκανε η γραβιέρα Νάξου της ΕΑΣ στη Ρίγα της Λετονίας;

Newsroom
07/05/2023 20:57
 
 
 

 

Πανταχού παρούσα η γραβιέρα Νάξου της ΕΑΣ αφού και στη Λετονία, στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών EOES, που συμμετείχε με επιτυχία και ομάδα μαθητών της Νάξου, έκλεψε και πάλι την παράσταση.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ήταν ένας από τους χορηγούς των παιδιών που συμμετείχαν στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό και διακρίθηκαν με το χάλκινο μετάλλιο.

Η αποστολή της Νάξου, στις αποσκευές της είχε τη διάσημη γραβιέρα του νησιού και την Τετάρτη το βράδυ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ρίγα, στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής και Βιολογίας, στο περίπτερό της πρόσφερε γραβιέρα ΠΟΠ της ΕΑΣ και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό και υπεύθυνο του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Νάξου Νίκο Βαθρακοκοίλη, που συνόδεψε τα παιδιά, δεν έμεινε ούτε δείγμα τυριού αφού όλοι πέρναγαν και ξαναπέρναγαν από το περίπτερο της Νάξου να δοκιμάσουν την περίφημη γραβιέρα του νησιού.

«Και σε άλλα περίπτερα υπήρχαν τυριά -όπως της Γαλλίας, της Ιταλίας κ.λπ.- όμως αυτό που έγινε με τη γραβιέρα της Νάξου δεν έγινε σε κανένα άλλο περίπτερο» μας είπε ο κ. Βαθρακοκοίλης και πρόσθεσε ότι σε μόλις λίγη ώρα, 9 κιλά γραβιέρας έγιναν …ανάρπαστα αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια.

(Visited 1.018 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.