Δύναμη Δημιουργίας: «Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Λιανός, θα αποπέμψει άμεσα τον νταή αντιδήμαρχο από τον συνδυασμό του»

Newsroom
03/06/2023 20:09
 
 
 

 

«Είμαστε βέβαιοι ότι ο Δημήτρης Λιανός, θα αποπέμψει άμεσα τον νταή αντιδήμαρχο από τον συνδυασμό του καθώς δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι θα ανεχθεί τέτοιες τραμπούκικες συμπεριφορές και ιδίως όταν αυτές έχουν ως θύμα μία γυναίκα, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα είναι συνένοχος» σχολιάζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας» του Βασίλη Βρούτση για την επίθεση που δέχτηκε η κ. Κατερίνα Μουστάκη από αντιδήμαρχο του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, μέσα στο κατάστημά της στο Χαλκί της Νάξου.

Αναλυτικά η παράταξη του Βασίλη Βρούτση αναφέρει:

Ενημερωθήκαμε ότι δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, επισκέφθηκε συμπολίτισσά μας στο κατάστημά της στο Χαλκί και της επιτέθηκε λεκτικά, της φώναζε μπροστά σε γείτονες και περαστικούς, την εξύβρισε και την απείλησε, διότι κάποιος του είπε ότι εκείνη δήθεν διατηρεί ένα προφίλ στο facebook με ψευδώνυμο και ότι μέσω αυτού τον ειρωνεύεται και τον χλευάζει.

Μια τέτοια συμπεριφορά δεν τιμά το θεσμό της αυτοδιοίκησης, ειδικά όταν προέρχεται από αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Παιδείας και πρέπει να καταδικάζεται από όλους χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αναγνωρίζουμε ότι μεταξύ ημών και του Δημάρχου, κυρίου Λιανού υπάρχουν πολλές διαφορές, ωστόσο, είμαστε βέβαιοι ότι θα αποπέμψει άμεσα τον νταή αντιδήμαρχο από τον συνδυασμό του καθώς δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι θα ανεχθεί τέτοιες τραμπούκικες συμπεριφορές και ιδίως όταν αυτές έχουν ως θύμα μία γυναίκα, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα είναι συνένοχος.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 973 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*