Λ. Χατζηανδρέου για τον αγωγό στο Αγερσανί: Εάν δεν συγκαλέσει ο κ. Μαυρομμάτης δημοτικό συμβούλιο θα το κάνουμε εμείς (video)

Newsroom
03/08/2023 21:10
 
 
 

 

Αποφασισμένη να προχωρήσει στη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της διέλευσης αγωγού ακαθάρτων από τον Άγιο Αρσένιο στο πλαίσιο του έργου «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ.Κ. Σαγκρίου – Βίβλου», είναι η αντιπολίτευση σύμφωνα με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Λεονάρδο Χατζηανδρέου.

Μιλώντας στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη ο κ. Χατζηανδρέου επιτέθηκε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Φώτη Μαυρομμάτη που απέρριψε το αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων για τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, σημειώνοντας ότι «ο κ. Μαυρομμάτης λέει ψέματα και παραβαίνει τα καθήκοντά του αφού σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν είχε το δικαίωμα να απορρίψει το αίτημα που καταθέσαμε».

Ο κ. Χατζηανδρέου υπογράμμισε παράλληλα ότι εάν μέχρι την Παρασκευή δεν έχει εκδοθεί πρόσκληση για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που να περιλαμβάνει το συγκεκριμένο θέμα, τη συνεδρίαση θα την κάνουν οι παρατάξεις της μειοψηφίας με τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους.

«Εμείς ζητήσαμε τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου ώστε να υποβληθεί μια τροποποιητική πρόταση για την αλλαγή πορείας του έργου στο Αγερσανί» σημείωσε. Τέλος, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τους λόγους που η δημοτική αρχή επιμένει να περάσει ο αγωγός από το κέντρο του Αγίου Αρσενίου είπε ότι η δημοτική αρχή δεν αφουγκράζεται την κοινωνία και προχωρά «με μια άκρως εγωιστική αντίληψη».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 716 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*