Επανέρχεται ο κ. Κλουβάτος: «Δυστυχώς δεν επιλύθηκαν τα προβλήματα του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου» – Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης

ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου
Newsroom
26/09/2023 02:39
 
 
 

 

Επανέρχεται στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου ο προϊστάμενός του Κώστας Κλουβάτος, ο οποίος αυτή τη φορά με επιστολή του στο δήμαρχο Δημήτρη Λιανό, τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο καθώς και σε όλους τους αιρετούς στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και της ΠΕ Νάξου, υπογραμμίζει ότι παρά τις υποσχέσεις και το θόρυβο μετά τη δημοσιοποίηση των προβλημάτων, ελάχιστα από τα επείγοντα έγιναν.

ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου

Στην επιστολή του (αποκλειστικά προς τους αιρετούς) που εξασφάλισε και δημοσιεύει σήμερα το naxostimes- επισημαίνει ότι ένα από τα βασικά προβλήματα, που είναι η καθαριότητα, εξακολουθεί να υφίσταται αφού για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα δεν έχει περάσει καθαρίστρια από το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

«Ελπίζουμε να επιλυθεί σήμερα το πρόβλημα αυτό και να ξεκινήσει άμεσα ο καθαρισμός των χώρων, όχι όμως μια μέρα την εβδομάδα, αλλά τουλάχιστον 3 μέρες ή σε καθημερινή βάση. Δε νοείται μια υπηρεσία με 17 άτομα προσωπικό και τόσους γονείς και μαθητές που χρησιμοποιούν τον χώρο καθημερινά -κυρίως τις δύο τουαλέτες-, να καθαρίζεται μία φορά την εβδομάδα. Είναι θέμα δημόσιας υγείας και αξιοπρέπειας» υπογραμμίζει ο κ. Κλουβάτος που καλεί τους δύο ΟΤΑ να βρουν άμεσα λύση.

Όπως φαίνεται στις εικόνες το κτήριο βιώνει την πλήρη απαξίωση και εγκατάλειψη από τους αρμόδιους του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Η επιστολή του κ. Κλουβάτου στους αιρετούς:

Δυστυχώς για το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου η εβδομάδα δεν ξεκινάει καλά. Παρά το θόρυβο και τη δημοσιοποίηση των προβλημάτων, ελάχιστα από τα επείγοντα έγιναν.
Για τρίτη εβδομάδα δεν έχει περάσει καθαρίστρια από το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ..
Ελπίζουμε να επιλυθεί σήμερα το πρόβλημα αυτό και να ξεκινήσει άμεσα ο καθαρισμός των χώρων, όχι όμως μια μέρα την εβδομάδα, αλλά τουλάχιστον 3 μέρες ή σε καθημερινή βάση. Δε νοείται μια υπηρεσία με 17 άτομα προσωπικό και τόσους γονείς και μαθητές που χρησιμοποιούν τον χώρο καθημερινά -κυρίως τις δύο τουαλέτες-, να καθαρίζεται μία φορά την εβδομάδα. Είναι θέμα δημόσιας υγείας και αξιοπρέπειας.
Οι δύο ΟΤΑ να βρουν άμεσα λύση.
Αναμένουμε σήμερα τις ενέργειές σας και την άμεση ενημέρωσή μας.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα αναγκαστικά μία διεπιστημονική ομάδα του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ξεκίνησε το έργο της στους υμιυπόγειους χώρους του Αγίου Νικοδήμου, χάρη στην άμεση ανταπόκριση της Ιεράς Μητροπόλεως και του εκκλησιαστικού συμβουλίου.

Ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου

Δρ. Κων/νος Κλουβάτος ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 828 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*