Πρόεδρος Κορώνου Νίκος Χουζούρης: Θα αγωνιστούμε για να υλοποιήσουμε το «ειδικό πρόγραμμα» για το χωριό μας

Newsroom
12/02/2024 00:44
 
 
 

 

Μετά την οριστικοποίηση της εκλογής του ως προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κορώνου ο Νίκος Χουζούρης σε δήλωση του χαιρετίζει όλους όσοι τον στήριξαν και δίνει το «στίγμα» του για την πενταετία που θα υπηρετήσει το χωριό του, την Κόρωνο, ως πρόεδρος.

«Η επόμενη μέρα μάς θέλει ενωμένους για να διεκδικήσουμε τη λύση των πολλών και σύνθετων προβλημάτων της κοινότητάς μας, της Κορώνου, του Λυώνα και των κορωνιδιάτικων οικισμών. Θα είμαστε Συμβούλιο όλων των Κορωνιδιατών για την πολύπλευρη ανάπτυξη και αναζωογόνηση του τόπου μας, με σεβασμό στο περιβάλλον, την παράδοση και τον πολιτισμό του» σημειώνει μεταξύ άλλων και δηλώνει αποφασισμένος μέσα από συνεργασίες με όλες τις αρμόδιες αρχές και φορείς να αγωνιστεί για το «ειδικό πρόγραμμα» της Κορώνου που έχει συντάξει η παράταξή του «Δύναμη Αλλαγής».

Η δήλωση του κ. Χουζούρη

Με την ευκαιρία της οριστικής επιβεβαίωσης της εκλογής μου ως προέδρου του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κορώνου, απευθύνω εγκάρδιο, ευχαριστήριο και αγωνιστικό χαιρετισμό στον προοδευτικό λαό της Κορώνου. Η προσπάθεια τής παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» να αμφισβητήσει τη δημοκρατική απόφαση των πολιτών της κοινότητάς μας έπεσε στο κενό. Η οριστική και αμετάκλητη ετυμηγορία της Δικαιοσύνης είναι ξεκάθαρη.

Χαιρετίζω όσες και όσους εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό μας «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ», αλλά και όσες και όσους δεν μας ψήφισαν, όπως είχαν, άλλωστε, αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα. Η επόμενη μέρα μάς θέλει ενωμένους για να διεκδικήσουμε τη λύση των πολλών και σύνθετων προβλημάτων της κοινότητάς μας, της Κορώνου, του Λυώνα και των κορωνιδιάτικων οικισμών. Θα είμαστε Συμβούλιο όλων των Κορωνιδιατών για την πολύπλευρη ανάπτυξη και αναζωογόνηση του τόπου μας, με σεβασμό στο περιβάλλον, την παράδοση και τον πολιτισμό του.

Ο δημοτικός μας συνδυασμός παρουσίασε ειδικό πρόγραμμα για το χωριό μας και είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για την υλοποίησή του, επιδιώκοντας τη στενή συνεργασία με τη δημοτική Αρχή, την περιφερειακή Αρχή, το Επαρχείο και τα Υπουργεία, αλλά και τις άλλες παρατάξεις του Δήμου και τους κοινοτάρχες, ειδικά της Ορεινής Νάξου. Γνώμονάς μας είναι μόνο το συμφέρον της Κορώνου. Γι’ αυτό δώσαμε τοπικό χαρακτήρα στον αγώνα μας.

Ευχαριστώ τις συνυποψήφιες και τους συνυποψηφίους μου για την έντιμη εκλογική μάχη που όλοι μαζί δώσαμε. Κανείς δεν περισσεύει από τον κοινό αγώνα.

Προχωρούμε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, σχέδιο, μεράκι, σκληρή δουλειά και διάθεση συνεργασίας με όλους, έτσι ώστε να συμβάλλουμε στην πρόοδο του χωριού μας.

Σας ευχαριστώ και πάλι και σας καλώ σε εγρήγορση, προβληματισμό, συσπείρωση και αγώνα.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κορώνου

Νίκος Στεφ. Χουζούρης

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 641 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*