Νάξος: Πυρετωδώς προετοιμάζονται οι επιχειρηματίες για τη νέα τουριστική σεζόν

ηλιοβασίλεμα στην Πορτάρα
Newsroom
30/03/2024 12:09
 
 
 

 

Μία ανάσα πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν 2024 και οι επιχειρηματίες τουρισμού ετοιμάζονται για να εξυπηρετήσουν τους πρώτους πελάτες ενώ ελπίζουν το φετινό καλοκαίρι να είναι ακόμα καλύτερο από το περσινό.

Τις τελευταίες ημέρες, επιχειρηματίες, έμποροι και καταστηματάρχες της Νάξου έχουν επιδοθεί σε αγώνα ταχύτητας προκειμένου να είναι στις επάλξεις από νωρίς και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες της νέας σεζόν που σιγά-σιγά ανοίγει.

Αρμόδιοι για τον τουρισμό φορείς φορείς, μιλώντας στο naxostimes.gr, κάνουν λόγο για τουριστική κίνηση στα ίδια, ίσως και λίγο πιο αυξημένα επίπεδα τουριστικής κίνησης σε σχέση με το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, πολλά είναι και τα νέα καταλύματα που έχουν ανεγερθεί στο νησί με αποτέλεσμα να διατίθενται περισσότερες κλίνες αυτή τη χρονιά. Όπως υπολογίζεται, η πλειοψηφία των τουριστικών επιχειρήσεων θα ανοίξει τέλος Απριλίου – αρχές Μαΐου, δηλαδή τις ημέρες του Πάσχα, που φέτος πέφτει στις 5 του Μάη.

Καταστήματα, επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες τους, φροντίζοντας ώστε οι επιχειρήσεις τους να είναι έτοιμες με την άφιξη των πρώτων τουριστών.

«Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μείνουν οι επισκέπτες μας με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί μας», δηλώνουν στο naxostimes.gr, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία τους ώστε και η δημοτική αρχή από την πλευρά της να έχει φροντίσει εγκαίρως μεγάλης σημασίας θέματα όπως η επάρκεια νερού, η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό και οι χώροι στάθμευσης αλλά και το έργο που είναι σε εξέλιξη στο λιμάνι της Νάξου.

Με φόντο την περσινή χρονιά και τον τζίρο που έθεσε ψηλά τον πήχη, οι επιχειρηματίες τουρισμού όπως φαίνεται επιστρέφουν και πάλι δυναμικά για μια σεζόν που όπως όλα δείχνουν η τουριστική κίνηση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.712 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*