Νάξος: Θετικές οι ενδείξεις για την τουριστική κίνηση της σεζόν – Σταθερές οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων (video)

Newsroom
02/06/2024 14:03
 
 
 

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η τουριστική κίνηση στη Νάξο θα έχει καλή πορεία 

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, Γιώργος Λατίνας, και ο ταξιδιωτικός πράκτορας, Σταμάτης Καπίρης, παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», εκφράζοντας τις προσδοκίες τους για την καλοκαιρινή τουριστική σεζόν στη Νάξο και σχολιάζοντας τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Θετική προοπτική για την τουριστική κίνηση

Ο Γιώργος Λατίνας ανέφερε ότι η Νάξος έχει ήδη αρχίσει να υποδέχεται τουρίστες και τα στοιχεία δείχνουν μια θετική πορεία για την τουριστική κίνηση. «Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Έλληνας που θέλει να ταξιδέψει στις Κυκλάδες θα έρθει. Έχουμε αρκετές κρατήσεις πλέον και από τον χειμώνα. Ο Έλληνας πια κλείνει νωρίς και τα ακτοπλοϊκά και τα αεροπορικά εισιτήρια για να τα βρει πιο οικονομικά», δήλωσε ο κ. Λατίνας, επισημαίνοντας τη σημασία των έγκαιρων κρατήσεων για οικονομικότερες επιλογές.

Σταθερές οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Από την πλευρά του, ο Σταμάτης Καπίρης σχολίασε τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, επισημαίνοντας ότι, σε σχέση με πέρυσι, δεν έχουν αυξηθεί. «Μπορώ να πω ότι, μέχρι αυτήν τη στιγμή (αλλά και στο μέλλον), θα παραμείνουν ίδιες οι τιμές. Διαβεβαιώνω πως οι τιμές θα μείνουν ίδιες», τόνισε ο κ. Καπίρης.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 982 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*