Σφοδρή επίθεση Χατζηανδρέου κατά της δημοτικής αρχής για προϋπολογισμό, νερό, σχολεία και ναυαγοσωστική κάλυψη

Newsroom
17/09/2024 23:13
 
 
 

 

Στη συνέντευξή του στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Λεονάρδος Χατζηανδρέου, σχολίασε την τρέχουσα τοπική πολιτική επικαιρότητα, εξαπολύοντας δριμεία κριτική κατά της δημοτικής αρχής.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο οικονομικό έλλειμμα του προϋπολογισμού, αποδίδοντας την αποκλειστική ευθύνη στη διοίκηση του Δήμου, και κατήγγειλε την κακή κατάσταση στο σχολείο της Κορώνου, τονίζοντας πως η δημοτική αρχή προσπαθεί να μεταθέσει την ευθύνη στον πρόεδρο του χωριού.

Επιπλέον, ο κ. Χατζηανδρέου κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για την έλλειψη ναυαγοσωστικής κάλυψης στις παραλίες, που οδήγησε στην αφαίρεση των γαλάζιων σημαιών. Εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του δημάρχου, τον οποίο χαρακτήρισε ψεύτη σχετικά με το τραγικό περιστατικό πνιγμού στην παραλία της Πλάκας. «Έχουμε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το περιστατικό συνέβη σε σημείο της παραλίας με πύργο ναυαγοσωστών. Ο δήμαρχος λέει ψέματα ότι συνέβη σε άλλη περιοχή. Για τον Αμίτη, εμείς ζητήσαμε ναυαγοσωστική κάλυψη και για αυτή την παραλία και καταθέσαμε πρόταση. Η ναυαγοσωστική κάλυψη θα πρέπει να ανατεθεί στον Δήμο, αντί να ξοδεύονται υπέρογκα ποσά σε ιδιωτικές εταιρείες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο ΕΕΕΕΚ Νάξου, κατηγορώντας τον δήμαρχο Δημήτρη Λιανό και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ότι δεν προχώρησαν στην αντικατάσταση των αιθουσών, παρά τις προειδοποιήσεις. Τόνισε πως φέρουν την απόλυτη ευθύνη για την κακή κατάσταση των αιθουσών με την οποία ξεκίνησε η σχολική χρονιά για τα παιδιά του σχολείου.

Απαντώντας στις συχνές δηλώσεις του δημάρχου ότι η παράταξη του κ. Χατζηανδρέου δεν καταθέτει προτάσεις, ο ίδιος διέψευσε τον ισχυρισμό, υποστηρίζοντας ότι η παράταξή του καταθέτει προτάσεις, παρά το γεγονός ότι η δημοτική αρχή δεν την καλεί να συμμετάσχει στη διαδικασία όπως θα έπρεπε.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*