Ο Θίασος “Σκιές & Γέλια” του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου, στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί στις Κυκλάδες από τις 10/3 έως και 23/3, θα παρουσιάσει στην Νάξο την παράσταση παραδοσιακού θεάτρου σκιών “Ο Καλικάντζαρος & το Ξόρκι της Γιαγιάς” την Πέμπτη 20 Μαρτίου και ώρες 5:00 π.μ. και 6:45 μ.μ. στον κιν/φο “Cine Naxos – Ιάκωβος Καμπανέλλης” με τιμή εισιτηρίου 7€.
Ο Καλικάντζαρος & το ξόρκι της γιαγιάς – Δελτίο Τύπου
Ο θίασος του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου “ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ” παρουσιάζει την παράσταση «Ο ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ & ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ». Μια κλασική παράσταση του ελληνικού θεάτρου σκιών, διασκευασμένη από τον καραγκιοζοπαίχτη Μιχάλη Θεοδωρόπουλο με σεβασμό πάντα στον παραδοσιακό καραγκιόζη.
Βασισμένη σε ένα παλιό παραμύθι, η ιστορία μας ξεκινά με έναν κατεργάρη καλικάντζαρο που έχει εγκατασταθεί σε κάποιο δέντρο και κάνει ζαβολιές σε όλους τους περαστικούς κατοίκους του χωριού. Ο Καραγκιόζης όμως θα καταφέρει να τους γλιτώσει όλους από τον καλικάντζαρο πριν να είναι αργά.
Τα υπόλοιπα επί σκηνής…
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
One Comment