Καταγγελία: Τραυματισμός παιδιού στον Άγιο Προκόπιο Νάξου από σημαδούρα

τζετ σκι Άγιος Προκόπιος
Newsroom
21/08/2025 21:02
 
 
 

 

Παιδί χρειάστηκε ράμματα μετά από χτύπημα σε σημαδούρα στον Άγιο Προκόπη – Τρίτο περιστατικό φέτος

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη χθες το μεσημέρι ένα παιδί που κολυμπούσε στον Άγιο Προκόπιο, όταν χτύπησε σε σημαδούρα που παρασυρόταν από τα απόνερα, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από την ακτή.

Σύμφωνα με καταγγελία, το παιδί άρχισε ξαφνικά να φωνάζει και να κολυμπάει πανικόβλητο, με αποτέλεσμα να βγει έξω αιμόφυρτο, καθώς το αίμα έτρεχε «ποτάμι» από το πόδι του. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από παρευρισκόμενους και τη ναυαγοσώστρια που βρισκόταν στην περιοχή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου, όπου του έγιναν 10 ράμματα στο δάχτυλο και στην πατούσα, ενώ του χορηγήθηκε αντιβίωση και αντιτετανικός ορός.

«Ευτυχώς δεν είχε κοπεί νεύρο ή τένοντας», ανέφεραν συγγενείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το περιστατικό αυτό ήταν το τρίτο μέσα στη φετινή σεζόν, ενώ στο παρελθόν ενήλικας είχε τραυματιστεί σοβαρά στον Αχίλλειο τένοντα.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι από το 2023 έχει συνταχθεί σχετική έκθεση για το θέμα και έχει συγκληθεί επιτροπή, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική παρέμβαση.

«Το παιδί τώρα περπατάει κουτσαίνοντας. Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε έτσι με την ασφάλεια των παιδιών μας», καταλήγει η καταγγελία.

φώτο: αρχείου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 2.540 times, 1 visits today)
Latest Post