Κυκλοφόρησε το νέο my naxos!

mynaxos site
admin
28/12/2017 11:34
 
 
 

 

Με πολλά κι ενδιαφέροντα θέματα κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού my naxos! Χειμωνιάτικο, γιορτινό και πάνω από όλα ενδιαφέρον το νέο my naxos κυκλοφορεί ΠΑΝΤΟΥ …ελεύθερα!

Οι νέοι που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα στο νησί και “αφήνουν τα …ίχνη τους στη γη της Νάξου” αλλά και τα παιδιά των μεγάλων μουσικών του νησιού μιλούν αποκλειστικά στο my naxos και την Κική Μαργαρίτη σε δυο άκρως ενδιαφέροντα θέματα!

Στο νέο τεύχος, για πρώτη φορά γίνεται αφιέρωμα στο Γεράσιμο Πολυκρέτη “το μοναδικό Ναξιώτη καραγκιοζοπαίχτη – καλλιτέχνη”. Ένα συγκινητικό άρθρο του Νίκου Λεβογιάννη, αφιερωμένο στο θέατρο σκιών στις Κυκλάδες και στον “ξεχασμένο” Γεράσιμο Πολυκρέτη…

Τα ξεροτήγανα του γάμου και των γιορτών στον Κυνίδαρο, ένα έθιμο με κοινωνικές προεκτάσεις, αναλύει η Μαρία Καλτσά, ενώ ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου Ιάκωβος Βαλέρης μιλάει στο my naxos για όλους και για όλα! 

Γλυκιές συνταγές με πορτοκάλι της Ειρήνης Σαντοριναίου, 9+1 συμβουλές για τέλειες φωτογραφίες γάμου, αλλά και πώς θα μετατρέψετε το σπίτι σας σε …σαλόνι ομορφιάς, είναι ακόμα ανάμεσα στα θέματα του νέου τεύχους. 

Όπως πάντα, ενδιαφέρουσες προτάσεις για τα ψώνια σας, για την έξοδο σας τις γιορτινές ημέρες και για την αγορά της Νάξου! 

Μην το χάσετε!

Διαβάστε το κι εδώ!

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*