Στην 5η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “ΕΞΠΟΤΡΟΦ” η “Αλόε Βέρα Νάξου”

aloe vera expotrof 1
admin
28/01/2018 00:39
 
 
 

Πλήρως ανανεωμένη, με πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις και καινοτόμες προτάσεις, διεξάγεται η 5η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών και λάτρεις των ελληνικών γεύσεων δίνουν το παρών από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η Νάξος δίνει βροντερό παρών στην έκθεση, με έξι συνολικά επιχειρήσεις που εκπροσωπούν το νησί. Μεταξύ άλλων εκεί βρίσκεται και η “Αλόε Βέρα Νάξου”, μία από τις πρωτοπόρες εταιρίες καλλιέργειας και επεξεργασίας αλόης στην Ελλάδα, με τους επισκέπτες της έκθεσης να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ναξιακό προϊόν. 

Η “Αλόε Βέρα Νάξου” δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και επεξεργασία αλόης της ποικιλίας Aloe Vera barbadensis Miller. Aποτελείται από μια ομάδα παραγωγών αλόης, οι οποίοι ξεκίνησαν με όραμα να προβάλουν την βιολογική καλλιέργεια της αλόης και να την αναπτύξουν δημιουργώντας μια καινοτόμο μονάδα επεξεργασίας πρώτης ύλης.

Ο εξοπλισμός της εταιρίας με τα κατάλληλα μηχανήματα των οποίων η ανάθεση για την κατασκευή τους έγινε σε ελληνικές εταιρίες και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE), την καθιστά μοναδική στο να παράγει φιλτραρισμένο και επεξεργασμένο τζελ αλόης.

Σήμερα η Αλόε Βέρα Νάξου παράγει υψηλής ποιότητας βιολογικό τζελ αλόης καθώς και παρασκευάσματα επ’αυτού με την μεγαλύτερη περιεκτικότητα αλόης στην αγορά.

aloe vera expotrof 2

(Visited 40 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*