Το Ναξιώτικο καρναβάλι στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών μέσα από τον ALPHA και το STAR (video)

lampadifories star
admin
22/02/2018 19:49
 
 
 

Μπροστά από τα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών πέρασαν τα δρώμενα των αποκριάτικων εκδηλώσεων της Νάξου, μέσα από τις εικόνες του naxostimes.gr που αναμεταδόθηκαν από τα δύο κορυφαία σε τηλεθέαση στην Ελλάδα δελτία ειδήσεων, του ALPHA και του STAR CHANNEL.

Συγκεκριμένα, τόσο το δρώμενο της Παρασκευής “Πιθοίγια” όσο και η Λαμπαδηφορίες της Νάξου, παρουσιάστηκαν το Σάββατο 17, την Κυριακή 18 και την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του ALPHA και του STAR διαφημίζοντας το νησί σε ολόκληρη την Ελλάδα, κατατάσσοντάς το ανάμεσα στις λίγες περιοχές της χώρας, με ξεχωριστά αποκριάτικα δρώμενα που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί κατά τη διάρκεια της Αποκριάς.

piyhoigia alpha

Το naxostimes.gr κάλυψε όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις με βίντεο, φωτογραφίες και αναλυτικά ρεπορτάζ τα οποία όχι μόνο αναμεταδόθηκαν για τρεις συνεχόμενες ημέρες στα δελτία ειδήσεων των δυο καναλιών, αλλά και αναδημοσιεύτηκαν από τα μεγαλύτερα, πανελλαδικής εμβέλειας site διαφημίζοντας τη Νάξο στα πέρατα της Ελλάδας και όχι μόνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το naxostimes.gr πρωταγωνιστεί στην πανελλαδική επικαιρότητα αφού το εμπιστεύονται οι πιο έγκριτοι δημοσιογράφοι της χώρας.
Πολύ συχνά, θέματα του naxostimes.gr περνούν στην κεντρική ειδησεογραφία και αναμεταδίδονται μέσα από δελτία ειδήσεων και δημοφιλής εκπομπές καναλιών, αλλά και από τα μεγαλύτερα site και άλλα ΜΜΕ.

Σε λίγες ημέρες το naxostimes θα “πρωταγωνιστήσει” και στη δημοφιλέστερη εκπομπή του Ιταλικού καναλιού ONDA TV, “TUTTO IN” με τον Franco Perdichizzi, συνεργείο της οποίας κάλυψε τόσο τα αποκριάτικα δρώμενα των περασμένων ημερών όσο και τις ομορφιές, τα τοπικά προϊόντα, τις παραλίες και την ιστορία του νησιού.

ΔΕΙΤΕ:
Δελτίο Ειδήσεων ALPHA 17/2/2018 (στο 33:44 λεπτό)

Δελτίο Ειδήσεων ALPHA 18/2/2018 (στο 1:10 λεπτό)

Δελτίο Ειδήσεων STAR CHANNEL 18/2/2018 (στο 26:00 λεπτό)

https://www.youtube.com/watch?v=_ttT1MZrQUg 

Δελτίο Ειδήσεων STAR CHANNEL 19/2/2018 (στο 27:00 λεπτό)

https://www.youtube.com/watch?v=Z29qiQqfvrg 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*