Δήμος Νάξου και Κοντόπουλος: “Tεχνικό λάθος” η διαφήμιση του Λιανού από πρόγραμμα του δήμου

δήμος Νάξου δημοτικο συμβούλιο συνεδρίαση
Άκης Αξαόπουλος
21/05/2019 22:24
 
 
 

 

Απάντηση στην ανακοίνωση της παράταξης “Μαζί Αλλάζουμε” που αναφέρει ότι ο κ. Λιανός και η παράταξη του διαφημίζονται με χρήματα του δήμου μέσα από το πρόγραμμα Interreg Med Consume-Less στο οποίο συμμετέχει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δίνει το γραφείο τύπου του δήμου αλλά και ο διαχειριστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της παράταξης Λιανού, Αλέξανδρος Κοντόπουλος.
Ο κ. Κοντόπουλος με δήλωση του “χρεώθηκε” το “λάθος” όπως ισχυρίζεται που έγινε και το οποίο “διορθώθηκε” αμέσως.

Από την άλλη πλευρά το γραφείο τύπου του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε ανακοίνωση του μεταξύ άλλων αναφέρει ότι “ουδεμία σχέση φέρει η διαφήμιση του κ. Λιανού με το δήμο και φυσικά ποτέ δεν πληρώθηκε από χρήματα των δημοτών ή τον προϋπολογισμό του δήμου ή από επιδοτούμενα προγράμματα που συμμετέχει ο δήμος”.

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του δήμου:

Κατόπιν της ανακοίνωσης που εξέδωσε η παράταξη «Μαζί αλλάζουμε», σχετικά με την ηλεκτρονική διαφημιστική καμπάνια του Υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Λιανού μέσω του Δήμου, καθιστούμε σαφές ότι το περιεχόμενό της είναι ανυπόστατο και ψευδές, καθώς ουδεμία σχέση φέρει η διαφήμιση του κ. Λιανού με τον Δήμο και φυσικά ποτέ δεν πληρώθηκε από χρήματα των δημοτών ή από τον προϋπολογισμό του Δήμου μας ή από επιδοτούμενα προγράμματα που συμμετέχει ο Δήμος.

Επωφελούμενη και χρησιμοποιώντας με αήθη τρόπο το τεχνικό λάθος του διαχειριστή της ιστοσελίδας «Ενωμένοι Μπορούμε», ο οποίος το αναγνώρισε άμεσα με ανακοίνωσή του, η παράταξη του κ. Χατζηανδρέου προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να συκοφαντήσει και να σπιλώσει τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό. Όμως, όλα αυτά τα χρόνια της αυτοδιοικητικής του θητείας, ο Δημήτρης Λιανός έχει επιδείξει έμπρακτα το ήθος του και την ανιδιοτέλειά του, καθώς για μεγάλο διάστημα υπηρέτησε τα κοινά χωρίς να λαμβάνει καν τη νόμιμη αντιμισθία, που προβλέπεται εκ του νόμου.

Όσο για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα, στο οποίο αναφέρεται ο κ. Χατζηανδρέου, αυτό δεν διαθέτει πιστώσεις για προβολή ή διαφήμιση, καθώς μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του (consumelessmed.org) διαφημίζονται δωρεάν 6 ευρωπαϊκοί προορισμοί, μέσα στους οποίους είναι και η Νάξος, καθώς και επιχειρήσεις που εφαρμόζουν δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Επισημαίνεται δε ότι ο Δήμος εκτελεί τα ευρωπαϊκά προγράμματα, στα οποία έχει ενταχθεί, με όλους τους κανόνες διαφάνειας και δημοσιονομικού ελέγχου.

Κάθε προσπάθεια του κ. Χατζηανδρέου και των συνεργατών του να συνδέσουν και να συσχετίσουν την προβολής της παράταξης του κ. Λιανού με τον Δήμο αποτελεί γκεμπελίστικη τακτική, που αποδεικνύει το ήθος τους.

Η δήλωση του κ. Κοντόπουλου

(Visited 698 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*