Δηλώσεις υποψηφιοτήτων και εκλογές στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου

διοικητικό συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου
Newsroom
19/06/2019 12:05
 
 
 

 

Μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουνίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν δηλώσεις υποψηφιότητας για τις εκλογές στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου.

Λόγω λήξης της θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου και όπως αποφάσισε η Εκλογική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουνίου, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στα γραφεία του Συλλόγου.

Τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στην Ελεγκτική Επιτροπή ή στην εκλογή Αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας, μπορούν να καταθέσουν την υποψηφιότητα τους στο γραφείο του Συλλόγου, κατά τις ώρες λειτουργίας του μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 15:30 μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου, θα έχουν τα μέλη που έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους έως και το έτος 2018 ή ρυθμίζοντας τις οφειλές τους πληρώνοντας το 20% ως την ημέρα των εκλογών.

(Visited 112 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*