Συναντήσεις του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου με αρχές και φορείς του νησιού

Συναντήσεις Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου
Newsroom
02/08/2019 17:43
 
 
 

 

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες διαδοχικές συναντήσεις του νέου Προέδρου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου Νίκου Κουτελιέρη, του Γενικού Γραμματέα Στάθη Πολυκρέτη και του Ταμία Στάθη Δημητροκάλλη, με το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου Αστυνόμο Β’ Νίκο Καραμάνη, το Λιμενάρχη Νάξου Αντιπλοίαρχο Νίκο Ακουμιανάκη και τον Αντιδήμαρχο και νέο δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό Δημήτριο.

Σκοπός του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου είναι να «αφουγκραστεί» και να εκφράσει καλύτερα τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου του νησιού, να θέσει νέους στόχους και να ανανεώσει τη συνεργασία του με τις τοπικές αρχές.

Μέσω των παραπάνω συναντήσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο υπογράμμισε την ανάγκη διαχείρισης διάφορων ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Νάξου και εντείνονται κατά την θερινή περίοδο, όπως το κυκλοφοριακό και το παράνομο υπαίθριο εμπόριο και ζήτησε τη συνδρομή των αρχών προς την άμεση επίλυσή τους.

Επιπλέον, συζητήθηκαν οι προοπτικές για την τόνωση της τοπικής αγοράς, η διατήρηση της παραδοσιακής Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής στις προσόψεις των καταστημάτων, καθώς και η ανάγκη βελτίωσης των βασικών υποδομών του νησιού όπως το λιμάνι και το αεροδρόμιο.

Από την πλευρά τους, ο Διοικητής του Α.Τ. Νάξου, ο Λιμενάρχης Νάξου και ο νέος Δήμαρχος συμμερίστηκαν τις ανησυχίες και τους στόχους του Συλλόγου και δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν με τη νέα Διοίκηση προς την κατεύθυνση αυτή.

Παράλληλα η νέα Διοίκηση του Συλλόγου εγγυήθηκε ότι θα είναι αρωγός κάθε ενέργειας των αρχών που θα γίνεται με γνώμονα το καλό του νησιού.

(Visited 193 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*