Να είναι ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές το καλοκαίρι ζητά ο Εμποροεπαγγελματικός Νάξου

Newsroom
15/01/2020 02:47
 
 
 

 

Τροποποίηση στην απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων σχετικά με την προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και άλλες Κυριακές (επιπλέον των αναφερόμενων στον Ν. 4177/2013) για το έτος 2020, που ανακοίνωσε το Τμήμα Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, ζητά ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου.

Η ανακοίνωση προκάλεσε αναστάτωση στον εμπορικό κόσμο του νησιού αφού αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “στη Νάξο δεν επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων άλλες Κυριακές πλην αυτών που ορίζονται στις παραγράφους 1 και 1Α του άρθρου 16 του Ν.4177/2013”.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, από το Σύλλογο έχει ζητηθεί η τροποποίηση των παραπάνω έτσι ώστε οι καταστηματάρχες της Νάξου, προεραιτικά, να μπορούν να έχουν τα μαγαζιά τους ανοιχτά και τις Κυριακές από τις 21 Μαρτίου έως τις 31 Οκτωβρίου.

“Προφανώς δεν έγινε κατανοητή η πρόταση που αποστείλαμε πριν την απόφαση” σημείωσε στο naxostimes ο κ. Κουτελιέρης και πρόσθεσε ότι ήδη ο Σύλλογος έχει αποστείλει αίτημα για τροποποίηση της απόφασης αυτής.

(Visited 427 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*