550.000 ευρώ στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων ύδρευσης

Newsroom
03/03/2020 15:39
 
 
 

 

Με 550.000 ευρώ επιχορηγήθηκε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση παλαιού δικτύου ύδρευσης (αμιαντοσωλήνα) από τη δεξαμενή Αγίου Χρυσοστόμου έως το φαρμακείο Δελλαρόκα και αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα του οδοστρώματος».

Ο Υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης υπέγραψε την απόφαση της χρηματοδότησης στις 28 Φεβρουαρίου και η δαπάνη βαρύνει τις πιστώσεις του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών και έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης» του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για το 2020.

Όπως αναφέρει στην απόφαση του ο κ. Πλακιωτάκης η διάθεση της πίστωσης θα γίνει σταδιακά, ανάλογα με την εξέλιξη του έργου. Φορέας υλοποίησης του έργου και διαχειριστής των χρημάτων είναι ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη καθώς και τη Γ.Γ. Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάννα Καλογήρου για την ανταπόκρισή τους και την ικανοποίηση του αιτήματός μας» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Η απόφαση χρηματοδότησης

(Visited 202 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*