Πρώτη συνεδρίαση για την Επιτροπή Πρωτογενούς Τομέα Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

provarta
admin
10/11/2015 10:21
 
 
 

Την πρώτη της συνεδρίαση, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη, η Επιτροπή Πρωτογενούς τομέα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

7 μήνες μετά από τη σύσταση της (με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις 30 Απριλίου 2015), η Επιτροπή θα συνεδριάσει στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και θα συζητήσει σχετικά με το σχέδιο κανονισμού των δημοτικών σφαγείων της δημοτικής ενότητας Δρυμαλίας, ενώ θα συγκροτηθούν και επιτροπές. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόεδρος της επιτροπής έχει οριστεί ο κ. Νίκος Σέργης (δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου). 

Η πρόσκληση: 

Καλούνται τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Πρωτογενούς Τομέα, η οποία συστάθηκε με την υπ.αριθμ 95/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, σε τακτική συνεδρίαση που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Νάξου με θέματα:

  1. Διατύπωση απόψεων περί του Σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας των Δημοτικών Σφαγείων του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στη θέση Ξηρόκαμπος της Δ.Ε. Νάξου και στη θέση «Μύλος» της Δ.Ε Δρυμαλίας.
  2. Συγκρότηση επιτροπών.

Ειδήσεις: Νάξος

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*