Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ: «Να κλιμακωθεί ο αγώνας»

admin
04/12/2015 07:55
 
 
 

Την ικανοποίησή της για τη συμμετοχή στη χθεσινή απεργία εξέφρασε η Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ, η οποία θεωρεί πως ξεπεράστηκε «το κλίμα της μοιρολατρίας και του συμβιβασμού που καλλιεργείται από την κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας».

Η Γραμματεία συνεχίζει, λέγοντας πως θα πρέπει να υπάρξει κλιμάκωση του αγώνα, καλώντας ταυτόχρονα συνδικάτα, σωματεία και εργαζόμενους να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση και να παλέψουν συλλογικά και ενωμένα, ώστε να μην περάσουν τα ισοπεδωτικά μέτρα που προωθούνται για την κοινωνική ασφάλιση, καθώς – όπως τονίζει – η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλει «να διαλύσει εκ βάθρων το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα και να το παραδώσει στα νύχια των ασφαλιστικών εταιρειών και των μεγαλεμπόρων της Υγείας που βλέπουν τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα ως πεδίο νέας κερδοφορίας».

Τέλος, υποστηρίζει ότι η συναίνεση που επιδιώκουν κυβέρνηση, θεσμοί, ΕΕ δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά «πλήρη υποταγή της εργατικής τάξης και του λαού στα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων. Σημαίνει συνενοχή στην κατάργηση όποιων δικαιωμάτων έχουν απομείνει».

Ειδήσεις: Νάξος

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*