Συνεχίζεται το 3ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι “HEAVEN’S CAFE”

admin
04/12/2015 15:30
 
 
 

Στην πιο κρίσιμη, αλλά και ενδιαφέρουσα καμπή του μπαίνει πλέον το 3ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι “HEAVEN’S CAFE”, μετά την ολοκλήρωση της 2ης φάσης και την ανάδειξη των 16 νικητών που προέκυψαν από τους νοκ άουτ αγώνες.

Η συμμετοχή των πρωτάθλημα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ σημαντική ήταν και η γυναικεία παρουσία σε ένα, μέχρι πρότινος, «ανδρικό» παιχνίδι.

 

Οι «16» νικητές θα συμπληρώσουν, με την διαδικασία των χιαστί, τα επόμενα οκτώ ζευγάρια που θα αγωνιστούν με το σύστημα των δύο νικηφόρων παιχνιδιών για μια θέση στα προημιτελικά. Στη φάση αυτή, εκτός από τον παράγοντα τύχη, οι παίκτες θα έχουν αντιμετωπίσουν και το άγχος τους, που – σε πολλές περιπτώσεις – επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία τους, καθώς τα περιθώρια για λάθη στενεύουν.

Ωστόσο, η λαχτάρα για τη νίκη και η σκέψη ότι μια στραβή ζαριά έχει τη δύναμη να σε στείλει από την κόλαση στον παράδεισο, απογειώνουν το συναίσθημα και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, προσφέροντας στο παιχνίδι την μαγεία εκείνη που το έχει κάνει τόσο δημοφιλές σε όλον τον κόσμο.

Τα αποτελέσματα της 2ης φάσης

Τα επόμενα ζευγάρια

Οι χορηγοί του 3ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι “HEAVENS CAFE”
*Παιχνιδούπολη “JUMBO”
*Γιάννης Βιτζηλαίος (Ρακί-κρασί)
*“PASSENGERS TOURS”
*Art Cafe «Παλιά Αγορά»
*“Fragile Bar”
*“ΡANTEBOY CATERING”
*“co.ki.ba.”
*“Yasouvlaki”

 

 

Ειδήσεις: Νάξος

(Visited 33 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*