Η ενιαία τιμολόγηση του νερού σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες στην τελευταία για το 2015 συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

admin
23/12/2015 13:34
 
 
 
 
Μια ακόμα συνεδρίαση για το 2015 θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου.
Στη συνεδρίαση μεταξύ άλλων, πρόκειται να συζητηθεί ένα θέμα το οποίο έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων και είναι αίτημα για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο τόσο της μειοψηφίας του δήμου όσο και φορέων και κατοίκων της Ορεινής Νάξου και αφορά την ενιαία τιμολόγηση του νερού στο δήμο.  Επίσης στην ίδια συνεδρίαση πρόκειται να συζητηθούν οι εγκρίσεις για την επιβολή μηνιαίου τέλους για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων και για την τροποποίηση του κανονισμού των κοιμητηρίων. 
Στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 7:00 το βράδυ, αναλυτικότερα θα συζητηθούν τα εξής θέματα: 
 
  1. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό ενιαίου τιμολογίου ύδρευσης – αποχέτευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (υπ’ αριθμ. 406/2015 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής).
  2. Έγκριση τροποποίησης Κανονισμού Λειτουργίας Κοιμητηρίων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (υπ΄ αριθμ. 44/2015 απόφαση Ε.Π.Ζ.).
  3. Έγκριση επιβολής μηνιαίου τέλους χρήσης κοινόχρηστων χώρων (υπ’ αριθμ. 344/2015 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής).
  4. Έγκριση μελέτης «Παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για το 2016».
  5. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ και ορισμός Δημοτικών Συμβούλων για τις επιτροπές καλής εκτέλεσης εργασιών και μεταφορών του Π.Δ. 28/80, για το έτος 2016.
  6. Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.
  7. Λήψη απόφασης για την διαγραφή ή μη τελών παρεπιδημούντων.

Ειδήσεις: Νάξος

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*