Καυστική επιστολή Περιφερειάρχη στο Δημήτρη Λιανό για το ΦΟΔΣΑ: Λυπάμαι για τη συμπεριφορά σας

Newsroom
19/02/2021 11:51
 
 
 

 

Επιστολή σχετικά με το τι ακριβώς έχει συμβεί στη σχέση του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανού με τον ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου απέστειλε λίγο πριν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος με κοινοποίηση στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος κάνει λόγο για «συμπεριφορές που τραυμάτισαν την αναγκαία σχέση εμπιστοσύνης» με την περιφέρεια και διαψεύδει τον κ. Λιανό και τους συνεργάτες του ότι δεν γνώριζαν το καταστατικό του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου, όπως «ψευδώς» έχουν δηλώσει.

«Δεν σας αφαιρέθηκε ποτέ η άποψη αμφισβήτησης και η διατύπωση πρότασης» τονίσει ο κ. Χατζημάρκος και προσθέτει ότι ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αγνοήσει την αλήθεια και τη νομιμότητα

«Οι αποφάσεις όλες ήταν ομόφωνες σχετικά με το καταστατικό, που σημαίνει ότι ήταν αποδεκτές και από τον κ. Λιανό ως μέλος του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου» υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης και προσθέτει ότι «ο κ. Λιανός θα μπορούσε από την αρχή να εκφράσει κάθε αντίθετη άποψη ή επιφύλαξη κάτι το οποίο δεν έγινε. Αντιθέτως κατά τη διάρκεια της ιδρυτικής γενικής συνέλευσης ο δήμαρχος κ. Λιανός κατέθεσε την υποψηφιότητα του για μέλος του Δ.Σ. όπου και έγινε».

Ο κ. Χατζημάρκος του ζητάει να ενημερώσει τους συνεργάτες του (που δημόσια δηλώνουν το ψεύδος) ότι είχε γνώση του καταστατικού και μάλιστα ως προσχέδιο από τις 4 Ιουνίου 2020!

«Λυπάμαι πραγματικά για τη συμπεριφορά σας» σημειώνει και υπογραμμίζει ότι «κανείς δεν οφείλει να ξοδεύει οικονομικούς πόρους του, για λογαριασμό σας».

Ο Γιώργος Χατζημάρκος, καλεί το Δημήτρη Λιανό «στο πλαίσιο της ελάχιστης ηθικής υποχρέωσης» να καταθέσει άμεσα την παραίτηση του από μέλος του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου Α.Ε.

Η πλήρης επιστολή του κ. Χατζημάρκου

(φώτο: από τη Γενική Συνέλευση του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου)

(Visited 446 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*