VIDEO: Με σύνθημα “όλοι μαζί μπορούμε” έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι έμποροι της Νάξου

admin
22/02/2016 00:39
 
 
 

 

Με επίκεντρο συζήτησης το Νοσοκομείο, πραγματοποίησε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου, την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Παντάνασσας, το Σάββατο το απόγευμα.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος ήταν και ο τυχερός της χρονιάς αφού κέρδισε το φλουρί, ενώ μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Καρδιολόγος Γιάννης Βλασερός, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Βαγγέλης Παντελιάς, ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Νάξου Βασίλης Ραπτάκης και εκπρόσωποι φορέων.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Βαγγέλης Στρατούρης ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και έστειλε μήνυμα ενότητας για τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο κλάδος των εμπόρων: “μόνο αν είμαστε ενωμένοι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε και να αντέξουμε τα δεινά της εποχής μας” σημείωσε ο κ. Στρατούρης. (Η ομιλία του κ. Στρατούρη)

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, αφού ευχήθηκε σε όλους, συνεχάρη το Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο για την πρωτοβουλία του να αφιερώσει την φετινή εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, στο νοσοκομείο Νάξου, δίνοντας και αυτός το σύνθημα, ότι “όλοι μαζί μπορούμε”…

Το λόγο πήραν ο καρδιολόγος Γιάννης Βλασερός και ο αν. διοικητής του νοσοκομείου Νάξου Βασίλης Ραπτάκης οι οποίοι ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί στην μονάδα υγείας της Νάξου, τονίζοντας ότι για την ανάπτυξη του νοσοκομείου του νησιού, θα πρέπει να υπάρξει προσφορά και εθελοντισμός από τους πολίτες.
Πρέπει να ενεργοποιηθούμε όλοι” υπογράμμισε ο κ. Βλασερός ο οποίος χαρακτήρισε “φλέγον” και “κυρίαρχο” το θέμα της υγείας στο νησί και πρότεινε την ίδρυση Ταμείου Στήριξης του Νοσοκομείου Νάξου με πρωτοβουλία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, που άνοιξε το θέμα στην εκδήλωση.
Ο Βασίλης Ραπτάκης αφού ενημέρωσε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις του νοσοκομείου, ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα λειτουργήσει το τμήμα αιμοδοσίας και ανέλυσε τον τρόπο που θα μπορέσει να λειτουργήσει και το τμήμα τεχνητού νεφρού, μετά και τη δωρεά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (αναλυτικά τα όσα είπαν οι κ.κ. Βλασερός και Ραπτάκης σε λίγο…).


Στην εκδήλωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, βραβεύτηκαν για την εθελοντική τους προσφορά οι κ.κ. Σοφία Οικονόμου και Άγγελος Αγγελής για την εθελοντική τους προσφορά σε πρόσφυγες και ο κ. Νίκος Δρύλης για την προσφορά του στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο. 
Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα που ετοίμασε ο chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων Δωδεκανήσου Στέλιος Κορρές και το ΚΟΡΡΕΣ catering…

{youtube}rKU9XVSDrGM{/youtube}

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*