Συνάντηση Ε.Α.Σ. Νάξου με Βασίλη Κικίλια

Άκης Αξαόπουλος
22/04/2021 5:04
  •  
  •  
  •  

 

Στη Νάξο βρέθηκε σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας και, παρότι δεν έμεινε πολύ, πρόλαβε να πάρει… γεύση από Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Ο Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το νησί μας στο πλαίσιο των ταξιδιών-αστραπή που πραγματοποιεί ώστε να αποκτήσει πλήρη εικόνα της πορείας των εμβολιασμών σε κάθε γωνιά της χώρας μας (ενώ μετά τη Νάξο θα πάει στην Ηρακλειά και στην Σχοινούσα). Στο πλευρό του είχε τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και αρμόδιο συντονιστή για το πρόγραμμα «Ελευθερία», Μάριο Θεμιστοκλέους.

Ο κ. Κικίλιας είχε σειρά επαφών με τους φορείς κυρίως σε επίπεδο υγείας και, λίγο πριν αποχωρήσει, επισκέφθηκε το νοσοκομείο Νάξου και εκεί συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Στο προαύλιο του νοσοκομείου ο πρόεδρος, Δημήτρης Καπούνης και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης, Ιάκωβος Βαλέρης, συναντήθηκαν με τον κ. Κικίλια και στην χαλαρή συζήτηση που είχαν μαζί του τον ενημέρωσαν για το διαχρονικά σημαντικό κοινωνικό έργο της «Ένωσης» το οποίο συνεχίζεται παρά τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, που ήταν επίσης παρών, έπλεξε το εγκώμιο της Ε.Α.Σ. Νάξου για την βοήθεια που εκείνη σταθερά παρέχει στο νοσοκομείο του νησιού.

Τέλος, οι κ.κ. Καπούνης και Βαλέρης έδωσαν στον κ. Κικίλια μια τσάντα με τυριά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου για να τα γνωρίσει.

(Visited 294 times, 1 visits today)