Κρέατα Νάξου: Απλά τα καλύτερα!

admin
01/03/2016 20:10
 
 
 
 
Η Αποκριά είναι εδώ και λίγο πριν τη Μεγάλη Σαρακοστή τα κρεατικά έχουν τον πρώτο λόγο στο τραπέζι μας! Η Νάξος φημίζεται για τα τοπικά προϊόντα της μεταξύ των οποίων και τα κρέατα Νάξου, τα οποία είναι, απλά τα καλύτερα και δεν χρειάζονται καμία ιδιαίτερη συνταγή για να τα μαγειρέψεις αφού …από μόνα τους είναι γευστικά και υγιεινά! 
Και φυσικά όταν μιλάμε γι αυτά τα κρέατα, ένα όνομα σου έρχεται στο μυαλό: Κρεοπωλείο ΑΦΟΙ ΣΙΔΕΡΗ (Μπεοστέλιου), στο Άλσος της Έλλης, ακριβώς απέναντι από το “super market Κουτελιέρης”. 

Αυτό που κάνει νόστιμα τα κρέατα της Νάξου είναι ο τρόπος ζωής και η διατροφή τους” μας λέει ο κ. Νίκος Σιδερής ο οποίος πάντοτε στο κρεοπωλείο του επιλέγει κρέατα από ζώα ορεινής Νάξου και κυρίως ελευθέρας βοσκής. 
Η εταιρεία μας διαχειρίζεται παράγει και προωθεί προς την Ελληνική Αγορά Εγχώρια – Παραδοσιακά προϊόντα της Νάξου. Τροφοδοτούμε τους πελάτες μας με ντόπια κρέατα, καθώς και τυροκομικά είδη που παράγονται στο νησί, όπως γραβιέρα, αρσενικό τυρί κ.α. Το πρόγραμμα διανομής υποστηρίζεται από τα δικά μας ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα (ψυγεία) και σε κατάλληλες θερμοκρασίες, ουτοσώστε να φτάνουν ολόφρεσκα και ζουμερά στο πιάτο του καταναλωτή“, σημειώνει ο κ. Σιδερής.
 
Η επιχείρηση των αδελφών Σιδερή, δραστηριοποιείται στον χώρο της αιγοπροβατοτροφίας, εμπορίας κρεάτων και παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων της Νάξου, για περισσότερο από 50 χρόνια.
Μάλιστα, τα τελευταία είκοσι χρόνια έχουν ενισχύσει τις δράσεις τους δημιουργώντας μια σύγχρονη μονάδα κρεατοπαραγωγής μοσχαριών υψηλής δυναμικής και ποιότητας. 

Τώρα την Τσικνοπέμπτη, επισκεφτείτε το κατάστημα των αδελφών Σιδερή και επιλέξτε να “τσικνίσετε” αρνίσια ή κατσικίσια παϊδάκια, μοναδικά λουκάνικα “Σιδερής”, πανσέτες ή πάνφρεσκιες χοιρινές μπριζόλες! Αν πάλι θέλετε να επιλέξετε κάτι πιο light δοκιμάστε κόκορα Νάξου, κουνέλι ή μοσχαράκι άπαχο και μαλακό!
Το τραπέζι θα συμπληρώσουν εκλεκτά τυριά Νάξου (αρσενικό, κεφαλοτύρι, ξυνότυρο ή αθότυρο) και ίσως ένας …extra μεζές για το πρώτο ποτηράκι κρασί, πριν ψηθούν τα κρεατικά, όπως το καταπληκτικό σύγκλινο που ετοιμάζει αποκλειστικά για εμάς ο Νίκος Σιδερής! 

ΚΡΕΑΤΑ ΝΑΞΟΥ
ΑΦΟΙ ΣΙΔΕΡΗ (ΜΠΕΟΣΤΕΛΙΟΥ)
Χώρα, Νάξος
Τ 22850 22710
Κ 6944 964 184
W kreatanaxou.gr
(Visited 596 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*