Η Νάξος “παίζει” σε όλα τα κανάλια την Τσικνοπέμπτη

admin
02/03/2016 21:52
 
 
 

Με αφορμή τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, η Νάξος θα παίζει σε όλα τα μεγάλα κανάλια την Τσικνοπέμπτη.

MEGA, ANT1, ALPHA, ΣΚΑΪ, STAR και ΕΡΤ με ζωντανές συνδέσεις το πρωί της Τσικνοπέμπτης θα μεταφέρουν το κλίμα του μεγάλου Ναξιώτικου γλεντιού που θα στήσει η ΕΑΣ στο Γαλάτσι (Ολυμπιακό γυμναστήριο (Παλαί), για μια αξέχαστη Τσικνοπέμπτη!

Τα πάντα είναι έτοιμα και η ΕΑΣ με το Ναξιώτης chef Στέλιο Κορρέ, θα φροντίσει να “τσικνίσουν” πάνω από 2.000 σουβλάκια χοιρινά, 30 αρνιά και 100 κιλά παϊδάκια, συνοδευόμενα από 1 τόνο πατάτες και σαλάτες εποχής, όλα προσφορά της Ένωσης.  

Τα κάρβουνα θα ανάψουν λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τσικνοπέμπτης και η διανομή θα ολοκληρωθεί στις 2 το μεσημέρι. Μουσική και χορός από Ναξιώτικα συγκροτήματα θα πλαισιώσουν την Αποκριάτικη γιορτή, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους! 

Επίσης γύρω στις 11:00 το πρωί, στην εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου “Τώρα”, σε ζωντανή σύνδεση θα παρουσιάσει από τη Νάξο το Escape Room – Απόδραση από το Τυροκομείο…  

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*