Έτοιμοι οι χαρταετοί του Συλλόγου Γονέων Απειράνθου (φώτος)

admin
09/03/2016 12:41
 
 
 

 

Ολόκληρο …”συνεργείο” έστησε ο Σύλλογος Γονέων Απεράθου Νάξου προκειμένου να ετοιμάσει πρωτότυπους χαρταετούς για την Καθαρά Δευτέρα.

Γονείς και παιδιά με τη συμπαράσταση της ψυχολόγου και επιστημονικού στελέχους του Κέντρου Πρόληψης “Θησέας” Χρυσαυγής Κανελλοπούλου, υπό την καθοδήγηση του κ. Πέτρου Καραπάτη αλλά και τις συμβουλές του Γιώργου Ελευθερίου, έφτιαξαν τους χαρταετούς με πολύ αγάπη και μεράκι…

Τα παιδιά -μικρά και μεγάλα- το καταευχαριστήθηκαν, αφού συμμετείχαν ενεργά στην κατασκευή των χαρταετών και τώρα, ανυπομονούν να έρθει η στιγμή να τους “πετάξουν” στα ουράνια και να ανοιχτούν στους ορίζοντες. 

Ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων Απειράνθου, που χάρισε πολύ όμορφες στιγμές στα παιδιά με αυτή του τη δραστηριότητα, ευχαριστεί θερμά την κ. Χρυσαυγή Κανελοπούλου Ψυχολόγο και Επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης “Θησέας” Κυκλάδων για την πολύτιμη βοήθεια της, τον κ. Πέτρο Καραπάτη (της Λίτσας) για τα υλικά (ξύλα) αλλά και για την καθοδήγηση του στην κατασκευή των χαρταετών αλλά και τον κ. Γιώργο Ελευθερίου (Λευτερογιώργη) για τις πολύτιμες συμβουλές του.


(Visited 32 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*