Συγκέντρωση – συζήτηση για το Ασφαλιστικό από την ΚΟΒ Κωμιακής του ΚΚΕ

admin
18/03/2016 08:45
 
 
 

Ανοιχτή συγκέντρωση και συζήτηση για «το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης» και τις θέσεις του ΚΚΕ για το Ασφαλιστικό διοργανώνει απόψε στις 8 το βράδυ η ΚΟΒ Κωμιακής του ΚΚΕ στο καφέ «η Πλάτσα του Λιαγούρη» στην Κωμιακή.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους νέους και τις νέες και τις γυναίκες του χωριού, τους οποίους η ΚΟΒ Κωμιακής καλεί «σε ανυποχώρητο αγώνα, ώστε να μην επιτρέψουμε να περάσει το σχέδιο της κυβέρνησης και του κεφαλαίου για την Κοινωνική Ασφάλιση».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Οι διαπραγματεύσεις με το κουαρτέτο, που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα οδηγήσουν σε όλους τους τομείς και στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα σε ακόμα χειρότερα μέτρα. Ο λαός, πρέπει να βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα και κινητοποίηση για να μην έρθει τελικά αυτό το νομοσχέδιο στη Βουλή και εάν έρθει να καταψηφιστεί».

«Πρόκειται πραγματικά για ταφόπλακα του ασφαλιστικού συστήματος, για ένα νόμο-λαιμητόμο και θίγει όλους τους εργαζόμενους: Τους μισθωτούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους δημοσιογράφους, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες, φτωχούς αγρότες, νέους και νέες».

«Μας αφορά όλους. Η μόνη λύση βρίσκεται στη λαϊκή κινητοποίηση και συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, στις απεργίες που εξαγγέλλουν τα συνδικάτα, τα σωματεία, οι σύλλογοι αυτό το διάστημα, με πρώτο σταθμό τη 48ωρη Πανεργατική – Πανελλαδική απεργία όταν τολμήσει να το φέρει στη Βουλή».

(φωτό: 902.gr)

Ειδήσεις: Νάξος

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*