VIDEO: Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Νάξο (φώτος)

admin
25/03/2016 19:58
 
 
 

 

Με τη μαθητική παρέλαση κορυφώθηκαν την Παρασκευή το πρωί οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Νάξο.

Αν και ο καιρός ήταν βροχερός, αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο μνημείο των Ηρώων και στην κεντρική παραλιακή οδό της Χώρας Νάξου προκειμένου να παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις. Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό, χοροστατούντος του μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου με την παρουσία του ιερού κλήρου, των αρχών και των πολιτών.


Αμέσως μετά, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων της πόλης και κατατέθηκαν στεφάνια από τους: βουλευτή Κυκλάδων Νίκο Μανιό, δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη, αντιπεριφερειάρχη και έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη, πρόεδρο δημοτικής κοινότητας Νάξου Μάκη Μαυρογιάννη, διοικητή Ναυτικού Παρατηρητηρίου, διοικητή τάγματος εθνοφυλακής, διοικητή αστυνομικού τμήματος Νάξου, διοικητή πυροσβεστικού σώματος, λιμενάρχη και Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.


Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση μαθητών και μαθητριών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προσκόπων και Ελληνίδων Οδηγών που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Για πρώτη φορά φέτος έγινε και παρουσίαση της παρέλασης με εκφώνηση των σχολείων που παρελαύναν, κάτι που είχε φροντίσει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. 

Ακολούθησε δεξίωση στο Δημαρχείο Νάξου…

Δείτε το video:

{youtube}02ZhHWzfNTU{/youtube}

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

 

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*