Το τάμα του Ηλία Βρεττού στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα και η εκπλήρωση

Άκης Αξαόπουλος
02/08/2021 20:50
 
 
 

 

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη πριν από τρία χρόνια ο Ηλίας Βρεττός. Ο τραγουδιστής πέρασε δύσκολες ημέρες, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα έκανε τρία χειρουργεία μέχρι να φτάσει στην αποκατάσταση. Σε όλο αυτό είχε δίπλα του την οικογένειά του ενώ η πίστη του στον Θεό του έδινε δύναμη.

Τότε ήταν που επισκέφθηκε την Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα και το θαυματουργό σπήλαιό της στη Νάξο προκειμένου να κάνει ένα τάμα.

Σήμερα, ο ερμηνευτής έχει αφήσει τις άσχημες μνήμες στο παρελθόν και χαίρει άκρας υγείας. Σε κάθε του συνέντευξη τονίζει πως ζει από θαύμα και γι’ αυτό εκπλήρωσε και το τάμα που έκανε. Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επισκέφθηκε την Παναγία για την ευχαριστήσει που τον βοήθησε να γίνει καλά.

«Πριν από 3 χρόνια είχα έρθει με πατερίτσες και φρεσκοχειρουργημένες φωνητικές χορδές στην Νάξο με τους γιατρούς και φίλους μου @mariannakorre @nikbaxevanos. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να περπατήσω τότε.

Με έφεραν στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα και το θαυματουργό σπήλαιό Της με το αγίασμα που βγαίνει μέσα από το βράχο! Έκανα τάμα να με αξιώσει να γίνω καλά και να έρθω να Την ευχαριστήσω, καταφέρνοντας να ανέβω τα σκαλία Της στο σπήλαιο που τότε δεν μπορούσα! Σήμερα εκπλήρωσα το Τάμα μου και μόλις συνειδητοποίησα πως εντελώς τυχαία σήμερα με το παλαιό ημερολόγιο είναι του προφήτη Ηλία και γιορτάζω! Απίστευτα συναισθήματα και θεόσταλτες συμπτώσεις με κάνουν να χαμογελάω πολύ πλατιά σήμερα! Σας αγαπάω! Βοήθεια μας και μεγάλη η χάρη της Παναγίας μας!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Vrettos ♪ (@vrettos_ilias)

 

 

Πηγή: in.gr

(Visited 1.713 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.