Έκκληση συμπαράστασης για το Αγροτικό Ιατρείο Απειράνθου

admin
11/04/2016 12:18
 
 
 

Φάρμακα και αναλώσιμα για το Αγροτικό Ιατρείο Απειράνθου ζητά από πολίτες, συλλόγους και οργανωμένους φορείς ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Μπάκαλος, προκειμένου το ιατρείο να καταφέρει να ανταποκριθεί στις ανάγκες περίθαλψης των ασθενών.

Με ανάρτηση του στο Facebook, ο κ. Μπάκαλος απευθύνει επίσης, έκκληση προς Απεραθίτες φαρμακοποιούς, εργαζόμενους σε φαρμακευτικές εταιρείες ή απασχολούμενους σε ιατρικά επαγγέλματα να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και να συνδράμουν στο να μετατραπεί το ιατρείο του χωριού σε Πρότυπο Κοινωνικό Ιατρείο «που θα εγγυάται την πλήρη πρόσβαση κάθε ανθρώπου που ζει στο χωριό και όχι μόνο».

«Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά μας τις προσφέρουμε σε πολίτες που έχουν ανάγκη. Οι άνθρωποι που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Κοινότητας, την οποία επικαλείται ο κ. Μπάκαλος.

Στην ίδια ανάρτηση, αναφέρονται αναλυτικά ποια φάρμακα και υλικά χρειάζεται το Αγροτικό Ιατρείο Απειράνθου, καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Κοινότητας δεν παραλείπει να ευχαριστήσει δημόσια και ονομαστικά ανθρώπους και εταιρείες που με τις «ευγενείς προσφορές τους σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς και σε δυσχερείς συγκυρίες» αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. «Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε, ακόμη και σε μικρές κοινωνίες, ανθρώπους που ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ και αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και αληθινή αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Αυτή είναι η άλλη Ελλάδα που κρατά την χώρα ζωντανή!» τονίζει ο κ. Μπάκαλος.

Ειδήσεις: Νάξος

(Visited 38 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*