Καλά στην υγεία της η 15χρονη που κινδύνεψε να πνιγεί στον Άγιο Προκόπη Νάξου – Ευχαριστήριο της οικογένειας

Newsroom
27/09/2021 12:40
  •  
  •  
  •  

 

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας της 15χρονης Ιωάννας η οποία κινδύνεψε να πνιγεί την 1η Σεπτεμβρίου στην παραλία του Αγίου Προκοπίου στη Νάξο.

Η Ιωάννα είναι πλέον καλά στην υγεία της και η οικογένεια της λέει ένα μεγάλο «ευχαριστώ από καρδιάς» σε όλους όσοι βοήθησαν τις κρίσιμες πρώτες ώρες για να σωθεί το παιδί και να είναι σήμερα καλά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Την 1η Σεπτεμβρίου 2021, στην παραλία του Αγίου Προκοπίου, βιώσαμε ένα τραγικό γεγονός που στιγμάτισε τη ζωή μας, οικογενειακώς.
Ζήσαμε μια περιπέτεια η οποία είχε, ευτυχώς, ένα χαρούμενο τέλος, όχι τυχαία αλλά οφείλονταν στην προσπάθεια ορισμένων ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Γι’ αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους βοήθησαν το παιδί μου να ξεφύγει από τον άμεσο και θανάσιμο κίνδυνο που αντιμετώπισε.

Πρώτα-πρώτα έναν άνθρωπο που εκτιμώ και νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον κ. Γεώργιο Παπαγιάννη, τον αξιολάτρευτο επιστήμονα και παιδίατρο (που κατάγεται από τη Νάξο), ο οποίος σαν φύλακας-άγγελος βρέθηκε κοντά της και με τις γνώσεις και τις προσπάθειες έκανε τα πάντα να σωθεί το παιδί μου, Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΟΥ.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε μια άλλη γιατρό η οποία βρισκόταν στον τόπο του συμβάντος και βοήθησε καθοριστικά, (συγνώμη γιατί δεν γνωρίζω το όνομά της) και στην κόρη μου τη Στέλλα η οποία πρωτοείδε την αδερφή της η οποία κινδύνευε και έπεσε άμεσα στο νερό.

Φυσικά και θέλω να ευχαριστήσω το ΓΝ-ΚΥ Νάξου, τους γιατρούς και νοσηλευτές οι οποίοι αντιμετώπισαν το περιστατικό με εξαιρετική επιτυχία και επαγγελματισμό τις πρώτες κρίσιμες ώρες…

Συγκεκριμένα, την αναισθησιολόγο κ. Σουμελίδου Μίρα, η οποία κατέφτασε άμεσα εκείνη την ημέρα στο Νοσοκομείο, τον κ. Ραπτάκη Βασίλειο διευθυντή Ιατρικής και Ορθοπαιδικής Υπηρεσίας, την διοικήτρια κ. Φραγκίσκου Καλλίτσα, την διευθύνουσα κ. Μαγγιώρου Μαρία, τις προϊστάμενες ΤΕΠ και θαλάμων κ. Κάβουρα Άννα και Ισπανοπούλου Καλλιόπη, την κ. Γρατσία Βασιλική (παθολόγο), τον κ. Μανωλά Γιαννούλη (νευρολόγο), τον κ. Αναγνωστόπουλο Σωτήρη (καρδιολόγο) και τις νοσηλεύτριες Προμπονά Δέσποινα, Λεγάκη Μαρία, Σοφικίτου Αντωνία και Βιτζηλαίου Κυριακή.

Παρά τις δυσκολίες και τις δύσκολες αυτές συνθήκες που βιώνουμε καθημερινά στο χώρο του Νοσοκομείου, κάτι το οποίο και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν το επαγγελματικό τους ήθος, δίνοντας τον αγώνα τους για όλο τον κόσμο.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που συμπαραστάθηκαν, ενδιαφέρθηκαν και προσευχήθηκαν για να γίνει καλά η κόρη μας… Με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας, με την βοήθεια όλων αυτών των ανθρώπων και με μεγάλη υπομονή και επιμονή, πίστη, δύναμη και ελπίδα, ο Γολγοθάς αυτός είχε καλό και ευχάριστο τέλος.

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας.

Πέτρος, Κατερίνα και η μικρή Ιωάννα

(Visited 1,322 times, 1 visits today)