Ξεκινά αύριο το 7ο Πανελλήνιο Ονοματολογικό Συνέδριο «Ονοματολογικά Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» (δείτε το πρόγραμμα)

Newsroom
30/09/2021 12:03
 
 
 

 

Τη διεξαγωγή του 7ου Πανελλήνιου Ονοματολογικού Συνεδρίου με θέμα «Ονοματολογικά Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» ανακοίνωσε η Ελληνική Ονοματολογική Εταιρεία.

Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στον ομότιμο καθηγητή του ΕΚΠΑ και πρ. πρόεδρο της ΕΟΕ κ. Ιωάννη Προμπονά και πραγματοποιείται με την οργανωτική συνδρομή και χορηγίες από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, την Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.), την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (Ε.Α.Σ.) και την Ένωση Κυκλαδικού Τύπου (Ε.ΚΥ.Τ.).

Οι εργασίες του Συνεδρίου, το οποίο θα διαρκέσει από την 1η μέχρι τις 3 Οκτωβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου. Στο πλαίσιο, μάλιστα, των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού, θα έχει υβριδική μορφή, δηλαδή θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης με τη συμμετοχή συνέδρων που διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα εξ αποστάσεως συμμετοχής όσων συνέδρων αδυνατούν να παρευρεθούν σε αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες του θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο όσοι και όσες ενδιαφέρονται, μπορούν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (https://www.facebook.com/municipalityofnaxos).

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου

(Visited 292 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*