ΣΥΡΙΖΑ Νάξου: “Η ελπίδα ήρθε και στη Νάξο – Όλοι μαζί να την κρατήσουμε ψηλά”

admin
29/01/2015 22:04
 
 
 

Μετεκλογικό μήνυμα για τη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ Νάξου υπογραμμίζοντας τη μεγάλη πολιτική ανατροπή που έγινε στη χώρα μας αλλά και στις Κυκλάδες που για πρώτη φορά εξέλεξαν τρεις αριστερούς βουλευτές, ένας εκ των οποίων από τη Νάξο…

 

Αναλυτικότερα το μήνυμα αναφέρει:

 

Οι κοινωνίες  της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων εμπιστεύτηκαν και τίμησαν με την ψήφο τους το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, πρόγραμμα θωράκισης απέναντι στην ανθρωπιστική κρίση, πρόγραμμα για την οικονομική και κοινωνική ανόρθωση της χώρας μας.

Ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη. Απάντησαν έτσι στον τρόμο και την κινδυνολογία, που εξαπέλυσαν οι πιο αντιδραστικοί και οπισθοδρομικοί κύκλοι, υπερψηφίζοντας για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της Νάξου   ναξιώτη αριστερό βουλευτή, τον Νίκο Μανιό . Για πρώτη φορά στις Κυκλάδες εκλέγονται τρείς βουλευτές με το αριστερό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει αριστερό πρωθυπουργό.

Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει την ελπιδοφόρα αυτή νίκη  και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν, από τον χώρο των μέσων ενημέρωσης, από τον χώρο των εντύπων, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τον χώρο των πολυμέσων, χαιρετίζει κάθε απλό πολίτη σε κάθε γωνιά των νησιών μας. Με αίσθημα ευθύνης ,απευθύνεται σε κάθε συμπολίτη μας ,να συμβάλει συλλογικά, για να   <δουν τα όνειρα  δικαίωση>.

 

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*