Σε Νάξο και Σχοινούσα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης με αφορμή τα εγκαίνια του Περιφερειακού Ιατρείου Σχοινούσας

Newsroom
19/10/2022 18:07
 
 
 

 

Τα εγκαίνια του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου (ΠΠΙ) της Σχοινούσας θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 12:30 το μεσημέρι, από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

Το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Σχοινούσας, που θα παραδοθεί στους κατοίκους του νησιού των Μικρών Κυκλάδων, ανεγέρθηκε με δωρεά της οικογένειας του κ. Κωνσταντίνου Μαρτίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με αφορμή τα εγκαίνια του ΠΠΙ της Σχοινούσας, ο υπουργός Υγείας αναμένεται να πραγματοποιήσει επίσκεψη και στο νοσοκομείο Νάξου.

Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του κ. Πλεύρη σε Νάξο και Σχοινούσα συμπίπτει με τη νέα κινητοποίηση των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου που έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη, στην οποία θα συμμετέχουν (όπως έχουν ανακοινώσει) και πολλοί ακόμα Σύλλογοι και φορείς του νησιού, με βασικό αίτημα τη στελέχωση του νοσοκομείου.

(Visited 309 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.