Η Κατερίνα Μονογυιού στη Σύρο για την ημέρα των Αγίων Θεοφανείων

Άκης Αξαόπουλος
06/01/2022 20:35
 
 
 

 

Η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε σήμερα, ημέρα των Αγίων Θεοφανείων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β’, παρουσία της Γενικής Γραμματέως Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χριστιάνας Καλογήρου. Στη συνέχεια, η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στο Λιμάνι, όπου και πραγματοποιήθηκε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα η Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε: «Τα Θεοφάνεια αποτελούν μία από τις πιο σπουδαίες και λαμπρές γιορτές της Χριστιανοσύνης και Μεγάλη Ημέρα για την Ορθοδοξία. Εύχομαι Χρόνια Πολλά, Υγεία και Φώτιση σε όλες και σε όλους. Η Θεία Φώτιση να φέρει ανάταση στις ψυχές όλων μας. Εύχομαι η Χάρη του Θεού να φωτίσει κάθε σας σκέψη, κάθε σας πράξη και κάθε βήμα στη ζωή σας.»

(Visited 162 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.