Μετεκλογικό μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή Άννας Μαυρουδή

admin
01/02/2015 09:03
 
 
 

Με μεγάλη συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης για όλα αυτά που πρέπει μαζί να κάνουμε, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους συνετέλεσαν στην ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, στην ανατροπή στις Κυκλάδες, στην εκλογή 3 βουλευτών, στην κυβέρνηση της αριστεράς, δηλαδή της ελπίδας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της οικολογίας.

Ευχαριστώ όλους εκείνους και εκείνες που με τα μηνύματά τους, τα τηλέφωνα και με διάφορους άλλους τρόπους στήριξαν, βοήθησαν και νοιάστηκαν για τα μεγάλα και τα μικρά της  προεκλογικής εκστρατείας.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους Τζιώτες και στις Τζιώτισσες που για άλλη μια φορά εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους.

Οφείλω επίσης και μια συγγνώμη στους κατοίκους των μικρών νησιών μας, στην Κύθνο, στην Φολέγανδρο, στην Ανάφη, στην Ηρακλειά, στη Δονούσα, στη Σχοινούσα, στην Κίμωλο, στη Σέριφο και στα Κουφονήσια, που λόγω της σύντομης  προεκλογικής περιόδου και της προβληματικής ακτοπλοϊκής σύνδεσης, δεν κατάφερα να επισκεφθώ.

Όπως είχα πει πριν τις εκλογές, είτε μέσα είτε έξω από τα ψηφοδέλτια, είτε μέσα είτε έξω από τη Βουλή,  όπως αρμόζει στις αξίες και στις αρχές μας, αγωνιζόμαστε με ανιδιοτέλεια σε όλα τα επίπεδα και από όπου βρίσκεται ο καθένας και η καθεμιά μας, εργαζόμαστε ακούραστα με το κεφάλι ψηλά για δημοκρατία, διαφάνεια, αναδιανομή, ισότητα. Στα σωματεία, στους συλλόγους, στους χώρους εργασίας, στις γειτονιές, πρέπει να χτίσουμε από την αρχή τον τόπο μας, τις νησιώτικες κοινωνίες μας.

Επιτέλους, ξεκινάμε να ονειρευόμαστε, να χαμογελάμε και να δουλεύουμε για το καλό των πολλών.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*