Κ. Μονογυιού: Μετατίθεται για το 2023 η έναρξη λειτουργίας της «Περιοχής Ελεγχόμενης Πρόσβασης» με χρέωση στο Αεροδρόμιο Μυκόνου

Άκης Αξαόπουλος
28/05/2022 17:05
 
 
 

 

Η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε στις 13 Μαΐου τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Γιάννη Ξιφαρά με σκοπό να συζητήσουν το ζήτημα της Περιοχής Ελεγχόμενης Πρόσβασης με χρέωση στο Αεροδρόμιο Μυκόνου καθώς και πιθανές συνέπειες αυτού. Σε απόλυτη συνεννόηση με την Fraport Greece και τους φορείς της Μυκόνου, αποφασίστηκε σήμερα η χρονική μετάθεση της έναρξης λειτουργίας για το 2023.

Η βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που δόθηκε λύση στο ζήτημα που είχε προκύψει την τελευταία περίοδο αναφορικά με την περιοχή ελεγχόμενης πρόσβασης στο Αεροδρόμιο Μυκόνου. Ευχαριστώ θερμά τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιάννη Ξιφαρά, τους φορείς του νησιού καθώς και την διοίκηση της Fraport Greece που σε απόλυτη συνεννόηση και πνεύμα αλληλοκατανόησης καταλήξαμε σε μια προσωρινή λύση, η οποία θα συμβάλει ιδιαίτερα θετικά στην πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν.»

(Visited 18 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.