Στην Τήνο με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας ο Φίλιππος Φόρτωμας

Άκης Αξαόπουλος
05/07/2022 08:23
 
 
 

 

Την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, κ. Μίνα Γκάγκα συνόδευσε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, κατά την επίσκεψή της στην Τήνο, πραγματοποιώντας συναντήσεις εργασίας με τους τοπικούς φορείς.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της 3ης Ιουλίου, ο κ. Φόρτωμας και η κ. Γκάγκα πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Τήνου, κ. Ιωάννη Σιώτο, στο Δημαρχείο, στην οποία παρέστη επίσης ο Διοικητής της αρμόδιας ΔΥΠΕ, κ. Χρήστος Ροϊλός. Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Τήνου, όπου μαζί με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής, κ. Γεώργιο Βασιλάκη, καθώς και την επιστημονική διευθύντρια, κα Μαρία Σουράνη, συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί στον τομέα της υγείας, με την Υπουργό να δεσμεύεται πως θα στηρίξει την προσπάθεια αναβάθμισής του.

Κατά την παραμονή τους στο νησί, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας και ο Βουλευτής είχαν περαιτέρω συναντήσεις. Συγκεκριμένα, μετέβησαν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου, όπου συνάντησαν τον Αρχιερατικό Επίτροπο, π. Γεώργιο Φανερό, με τον οποίο συνομίλησαν για θέματα του Ιδρύματος. Ακόμη, είχαν συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Τήνου, κ. Αργύριο Δεσύπρη. Τέλος, βρέθηκαν με τον Λιμενάρχη Τήνου κ. Βασίλειο Αποστολόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν για την αυξημένη επιβατική κίνηση στο λιμάνι του νησιού.

«Η παρουσία της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας στην Τήνο, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την γενικότερη αναβάθμιση του τομέα της υγείας στο νησί. Οι άκρως εποικοδομητικές συναντήσεις που είχαμε με τους αρμόδιους φορείς, παρουσία και του Διευθυντή της Β’ ΔΥΠΕ κ. Ροϊλού, έθεσαν γερές βάσεις μία για ακόμα πιο στενή συνεργασία με την Πολιτεία, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των συμπολιτών μας», δήλωσε ο Βουλευτής Κυκλάδων στο τέλος των επισκέψεών του.

(Visited 64 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*