Επίσκεψη του Γιάννη Βλασερού στη Σαντορίνη

Άκης Αξαόπουλος
13/07/2022 15:59
 
 
 

 

Ο Γιάννης Βλασερός Αναπλ. Γραμματέας του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στο πλαίσιο τετραήμερης ιδιωτικής και πολιτικής επίσκεψης του στο νησί της Σαντορίνης είχε την τιμή να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θήρας Αντώνη Σιγάλα να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις για τα φλέγοντα θέματα του Νησιού.

«Με ιδιαίτερη χαρά συναντήθηκα με την νεοεκλεγείσα Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής και εκτός των άλλων αναζητήσαμε τρόπους άμεσης προσέγγισης με τον λαό της Σαντορινης και τα προβλήματα του.
Επισκέφθηκα σε ώρα εφημερίας το Νοσοκομείο της Σαντορίνης και ενημερώθηκα για τα προβλήματα του με κυρίαρχο το θέμα της υποστελέχωσης και μάλιστα σε βασικές ειδικότητες», ανέφερε ο κ. Βλασερός.

Ο κ. Βλασερός παρευρέθηκε σε δυο πολύ επιτυχημένες πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Καμάρι και στα Φηρά από τον Σύλλογο Κρητών Σαντορίνης «το Αρκάδι». Παράλληλα, έδωσε δυο τηλεοπτικές συνεντεύξεις στο SyrosTV1 και στο ΤV Volcano όπου αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν σήμερα τις Κυκλάδες και ιδιαίτερα το της Υγείας. Το τετραήμερο της επίσκεψης του ολοκληρώθηκε με ευχάριστες και γόνιμες επαφές με πολλούς φίλους και συναγωνιστές.

(Visited 46 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.