Περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού σε Σίφνο, Σύρο, Μύκονο και Πάρο

Newsroom
28/09/2022 13:33
 
 
 

 

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε τετραήμερη περιοδεία στα νησιά της Σίφνου, της Σύρου, της Μυκόνου και της Πάρου.

Η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε τη Σίφνο για το 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές», το οποίο συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση του γαστρονομικού τουρισμού στη χώρα μας και έπειτα πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τη Δήμαρχο του νησιού κ. Μαρία Ναδάλη, όπου στο επίκεντρο της συζήτησης τους βρέθηκαν τα εν εξελίξει έργα υποδομών στη Σίφνο.

Στη συνέχεια, η βουλευτής μετέβη στη Σύρο όπου παρευρέθηκε στον επίσημο εορτασμό της Παναγίας Φανερωμένης, ο οποίος ξεκίνησε με την τέλεση του Αρχιερατικού Εσπερινού, παρουσία του Σεβασμιότατου Επίσκοπου π. Πέτρος Στεφάνου. Αργότερα επισκέφτηκε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινούμενων Σχεδίων AnimaSyros2022. Κατόπιν αυτού, η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε τη Μύκονο για να παρευρεθεί στον λαμπρό εορτασμό της μνήμης του Αγίου Νεομάρτυρος Μανουήλ του Κρητός, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Σύρου και Μυκόνου κ. Δωρόθεου Β’ και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μαξίμου.

Τέλος, η Κατερίνα Μονογυιού έδωσε το παρόν στο ετήσιο μνημόσυνο για τα 81 θύματα του «ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ» στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Εκαντοπυλιανής στην Πάρο με σκοπό να συμπαρασταθεί στους συγγενείς και τους φίλους των θυμάτων, για τους οποίους η πληγή δεν κλείνει όσα χρόνια κι αν περάσουν.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*