Δημιουργία εξεταστικού κέντρου πανελλαδικών εξετάσεων στη Σέριφο

serifos
Newsroom
17/12/2022 13:33
 
 
 

 

Ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε Αναφορά την επιστολή του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις της Σερίφου για την ανάγκη υπαγωγής του σχολείου ως εξεταστικού κέντρου πανελληνίων εξετάσεων έτσι ώστε τα 10 παιδιά που θα διαγωνιστούν να έχουν ίσα δικαιώματα με όλα τα παιδιά των μεγάλων πόλεων.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, η μετακίνηση και διαμονή των παιδιών σε έναν ξένο τόπο, μπορεί να επιδράσει αρνητικά στην επίδοσή τους στις πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ παράλληλα η οικονομική επιβάρυνση που αυτή η μετακίνηση συνεπάγεται, μπορεί να αποκλείσει οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα. Τέλος, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των γονέων μπορεί να μην τους επιτρέψουν να συνοδέψουν τα παιδιά τους.

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο στο οποίο αναλύονται οι ψυχολογικοί-κοινωνικοί και οικονομικοί λόγοι του αιτήματος του Συλλόγου:

(Visited 19 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.