ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Tο κόμμα μας επιδιώκει να έχει ρόλο πρωταγωνιστή

Newsroom
17/12/2022 19:44
 
 
 

 

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ:

Από το καλοκαίρι και μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών ο κ. Μητσοτάκης λέει τα ίδια και τα ίδια : Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και βγαίνει Τσίπρας. Παραμύθια της χαλιμάς.

Ζητάμε ισχυρή εντολή για να ανατραπεί η ιδιότυπη ομηρία του προοδευτικού κόσμου της χώρας. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αξιωματική αντιπολίτευση, τόσο θα μένει στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία. Ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται διαχρονικά ο καλύτερος πελάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το σκιάχτρο της οικτρής διακυβέρνησης του κραδαίνει η Νέα Δημοκρατία ως φόβητρο. Ο στόχος της προφανής : οι πολίτες να μην αξιολογούν μέσα από μία πραγματική εναλλακτική, όπως πρέπει, τη σημερινή κυβέρνηση.

Tο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής επιδιώκει να έχει ρόλο πρωταγωνιστή, ώστε να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

Έχουμε αυτόνομη πορεία. Δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε σε καμία περίπτωση παρακολούθημα κανενός. Επί χρόνια το λένε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. Εσκεμμένα παραπλανούν το εκλογικό σώμα για να μας πλήξουν εκλογικά και να παίζουν το παιχνίδι του κακέκτυπου διπολισμού.
Οι πολίτες αξίζουν να μη ζήσουν εκ νέου τον εφιάλτη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον από την ανέλεγκτη διακυβέρνηση Μητσοτάκη

(Visited 114 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*