Επίσκεψη Γιάννη Πολυχρονάκου στην Πάρο

Newsroom
10/03/2023 10:40
 
 
 

 

Με φορείς και πολίτες της Πάρου συναντήθηκε και συνομίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Γιάννης Πολυχρονάκος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί.

Ο κ. Πολυχρονάκος συναντήθηκε με τον Έπαρχο κ. Μπιζά, τον Δήμαρχο κ. Κωβαίο, την Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας κα Κουτσονικολή και τον Διοικητή του Α.Τ. Πάρου κ. Ρωμανόσογλου, οι οποίοι επικεντρώθηκαν στα σημαντικά και διαχρονικά προβλήματα που καλούνται να διαχειριστούν οι μόνιμοι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πάρου.

Επίσης, συναντήθηκε με φορείς του αθλητικού χώρου και δημοτικούς συμβούλους, όπως και με στελέχη του κόμματος.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η Υγεία, τα έργα υποδομής, η ασφάλεια, η στέγαση των δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων κ.α., με τον κ. Πολυχρονάκο να ακούει προσεκτικά τους συνομιλητές του και να αναπτύσσει τις προτάσεις του από τη θέση του Αναπληρωτή Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ, αλλά και ως νησιώτης που βιώνει καθημερινά τα προβλήματα που δημιουργεί η νησιωτικότητα.

Από την πλευρά του, μάλιστα, τόνισε πως αντιλαμβανόμενος τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της απαξίωσης της έννοιας «νησιωτικότητα» θα σταθεί στο πλευρό των νησιωτών, μεταφέροντας στους αρμόδιους όχι μόνο τα προβλήματα αλλά και συγκεκριμένες λύσεις οι οποίες είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

(Visited 123 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*