Περιοδεία της υποψήφιας βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Όλγας Πολίτη, σε Σαντορίνη, Τήνο και Άνδρο

Newsroom
18/04/2023 23:44
 
 
 

 

Σε νησιά των Κυκλάδων περιόδευσε τη Μεγάλη εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων και αναπληρώτρια γραμματέας Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Όλγα Πολίτη.
Η κ. Πολίτη επισκέφτηκε τα νησιά Σαντορίνη, Τήνο και Άνδρο, παρέστη σε θρησκευτικές εκδηλώσεις και είχε την ευκαιρία να κάνει επαφές με φορείς και πολίτες των νησιών.

Αναλυτικότερα:

Επίσκεψη στη Σαντορίνη

Τη μαγευτική Σαντορίνη επισκέφθηκε τη Μ. Τετάρτη η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Όλγα Πολίτη, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με κατοίκους, τοπικούς παράγοντες, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και φορείς του νησιού.

Όλγα Πολίτη

Ως αναπληρώτρια γραμματέας Τουρισμού, η κα Πολίτη, είχε την ευκαιρία να εκθέσει τις προτάσεις του κόμματος που εκπροσωπεί για το νησί, το οποίο κάθε χρόνο αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς τόσο για τους Έλληνες αλλά και για τους τουρίστες που το επισκέπτονται από κάθε γωνιά του κόσμου.

Όλγα Πολίτη Όλγα Πολίτη

Η κα Πολίτη, Μεγάλη Τετάρτη στο νησί δεν παρέλειψε να παρακολουθήσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και την ακολουθία της Τέλεσης του Νιπτήρος.

Επίσκεψη στην Τήνο

Όλγα Πολίτη

Η υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Όλγα Πολίτη, βρέθηκε τη Μ. Πέμπτη και τη Μ. Παρασκευή στην Τήνο, στα πλαίσια της περιοδείας της στα νησιά του Νομού.

Όλγα Πολίτη

Η κα Πολίτη, ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο από τοπικούς παράγοντες του νησιού, ενώ επισκέφθηκε και τα χωριά της Τήνου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες που της μετέφεραν τους προβληματισμούς τους, σχετικά με τα θέματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν.

Όλγα Πολίτη

Η υποψήφια Βουλευτής, προσκύνησε τη Μεγαλόχαρη και συμμετείχε στον στολισμό του Επιταφίου στο χωριό Πύργος, όπου και παρακολούθησε με ιδιαίτερη κατάνυξη τη Θεία Λειτουργία της Μ. Πέμπτης και την Τελετή της Αποκαθήλωσης το πρωί της Μ. Παρασκευής.

Πάσχα στην Άνδρο

Όλγα Πολίτη

Όλγα Πολίτη

Στην Άνδρο, στο πατρικό της σπίτι, πέρασε τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα η υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Όλγα Πολίτη, συντροφιά με συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα του τόπου απ’ όπου έχει αγαπημένες αναμνήσεις.

Όλγα Πολίτη

Η κ. Όλγα Πολίτη, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους του νησιού, παρευρισκόμενη στα παραδοσιακά γλέντια της ημέρας με ζωντανή μουσική και άπλετο κέφι, τόσο στην Παλαιόπολη, όπου απόλαυσε την φιλοξενία της πάντοτε χαμογελαστής προέδρου Χρυσούλας Σιγάλα, όσο και στο Κόρθι, όπου επισκέφθηκε και την Ιερά Μονή της Παναγίας της Τρομαρχιανής. Η κα Πολίτη είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές αλλά και απόψεις για τα ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τις Ανδριώτισσες και τους Ανδριώτες.

Η υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκε επίσης, με τον Δήμαρχο της Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη, με τον οποίο στη συνέχεια, διασκέδασαν παρέα στο πασχαλινό γλέντι που στήθηκε στο Superferry Άνδρος της Golden Star Ferries, που ήταν δεμένο στη νότια προβλήτα στο Γαύριο, μια πρωτοβουλία των αδελφών Στεφάνου της Golden Star Ferries, ευεργετών της Άνδρου, από την οποία και κατάγονται.

Όλγα Πολίτη

Το κέφι δεν άργησε να «ανάψει» αφού το πλήρωμα, από νωρίς το πρωί, υπό την εποπτεία του καπετάν Θανάση «οικοδεσπότη» της γιορτής, είχαν φροντίσει για τις απαραίτητες ετοιμασίες. Αρνιά στη σούβλα, θεσπέσιοι μεζέδες και φυσικά η ορχήστρα που ξεσήκωσε τους πάντες. Η Όλγα Πολίτη, βρέθηκε στην παρέα των αδελφών Στεφάνου που πρωτοστάτησαν στο γλέντι και συγκίνησαν για μία ακόμη φορά, με την γενναιοδωρία της ψυχής τους.

(Visited 115 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*