Γιάννης Πολυχρονάκος: «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε στις Κυκλάδες»

Newsroom
22/05/2023 16:21
 
 
 

 

Μια διαφορετική ημέρα ξημέρωσε για το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Πολυχρονάκο, αφού κατάφερε να ενισχύσει τα ποσοστά του και να χτίσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες των Κυκλάδων.

Στη δήλωση του για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο κ. Πολυχρονάκος δεσμεύθηκε ότι θα είναι παρών όχι μόνο την επόμενη μέρα, αλλά και κάθε μέρα, ανταποδίδοντας την αγάπη και τη στήριξη των ψηφοφόρων «με αγώνα, προτάσεις, διαρκείς παρεμβάσεις, έργα και πράξεις».

Η δήλωση του κ. Πολυχρονάκου:

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες των Κυκλάδων που με πίστεψαν, με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν. Είναι τιμή για μένα η αγάπη και η εκτίμηση τους. Μαζί με αυτούς, αλλά και με πολλούς άλλους, θα δώσουμε και άλλες μάχες στο μέλλον και θα τις κερδίσουμε. Μαζί με όλους τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες αλλά και τα μέλη και τα στελέχη μας, πετύχαμε να ενισχύσουμε τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Από σήμερα, τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, χτίζει πάλι μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες των Κυκλάδων. Θα είναι η πραγματική και ουσιαστική αντιπολίτευση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε, στην πράξη, ο εύκολος αντίπαλος του κ. Μητσοτάκη.

Τη νέα εκλογική αναμέτρηση θα την δώσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι. Γιατί το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στις Κυκλάδες και σε ό,τι με αφορά, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για αυτό το στόχο.

Ισχύει στο ακέραιο η δέσμευση μου ότι θα είμαι παρών και την επόμενη μέρα αλλά και κάθε μέρα. Γιατί ζω στις Κυκλάδες, γιατί σε αυτή την προσπάθεια έχτισα μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες στα νησιά μας που με στήριξαν, με εμπιστεύτηκαν.

Σε όλους αυτούς οφείλω πολλά και θα ανταποδώσω την αγάπη που μου έδειξαν με αγώνα, προτάσεις, διαρκείς παρεμβάσεις, έργα και πράξεις.

(Visited 177 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*